Top 5 remedii de casă

1 69893 original jpg jpeg

Pentru anumite simptome găseşti alinare în remedii pe care cu siguranţă le ai în bucătărie. Durerile de cap, imperfecţiunile tenului şi chiar balonarea sunt doar câteva dintre afecţiunile pe care le poţi trata la tine acasă! Află cum!

Migrene

Neplăcutele dureri de cap pot dispărea cât ai clipi din ochi dacă apelezi la uleiul de mentă. Masează-ţi tâmplele cu câteva picături timp de 15-20 de minute,iar proprietăţile antiinflamatoare ale plantei te vor detensiona.

Balonare

După o masă copioasă ai impresia că nu vei mai putea mânca nimic multă vreme? Ajută-ţi digestia cu o metodă naturală,ceaiul de muşetel. Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism,o cană de ceai pe zi fiind suficientă.

Citeşte şi:

Sfaturi pentru un machiaj perfect

Măşti naturale pentru orice tip de ten

Dureri de spate

Uneori dimineaţa simţi că nu te mai poţi da jos din pat din cauza durerii de spate? Atunci ar trebui să ai mereu la îndemână cuburi de gheaţă cu ulei de mentă. Amestecă apa cu uleiul şi pune-o la congelatori în pungi pentru gheaţă. Ori de câte ori simţi că spatele ţi-a înţepenit,masează zonele dureroase cu ajutorul cuburilor.

Roşu în gât

Ai băut apă rece direct din frigider,iar acum durerea de gât este insuportabilă. Remediul este pe cât de simplu pe atât de eficient. Amestecă un sfert de linguriţă de piper cu o lingură de oţet de mere,2 linguri de apă  şi o lingură de miere. Bea această băutură încă de la primele simptome şi nu vei mai avea probleme.

Piele lipsită de strălucire

Tenul tău are un aspect obosit şi pare cu 10 ani mai în vârstă? Înlătură orice imperfecţiune şi hidratează-l cu o mască cu maioneză. Aceasta redă elasticitatea pielii şi îi conferă strălucire,chiar după prima utilizare a remediului.