Top 5 remedii de casă

1 69893 original jpg jpeg

Pentru anumite simptome găseşti alinare în remedii pe care cu siguranţă le ai în bucătărie. Durerile de cap, imperfecţiunile tenului şi chiar balonarea sunt doar câteva dintre afecţiunile pe care le poţi trata la tine acasă! Află cum!

Migrene

Neplăcutele dureri de cap pot dispărea cât ai clipi din ochi dacă apelezi la uleiul de mentă. Masează-ţi tâmplele cu câteva picături timp de 15-20 de minute,iar proprietăţile antiinflamatoare ale plantei te vor detensiona.

Balonare

După o masă copioasă ai impresia că nu vei mai putea mânca nimic multă vreme? Ajută-ţi digestia cu o metodă naturală,ceaiul de muşetel. Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism,o cană de ceai pe zi fiind suficientă.

Citeşte şi:

Sfaturi pentru un machiaj perfect

Măşti naturale pentru orice tip de ten

Dureri de spate

Uneori dimineaţa simţi că nu te mai poţi da jos din pat din cauza durerii de spate? Atunci ar trebui să ai mereu la îndemână cuburi de gheaţă cu ulei de mentă. Amestecă apa cu uleiul şi pune-o la congelatori în pungi pentru gheaţă. Ori de câte ori simţi că spatele ţi-a înţepenit,masează zonele dureroase cu ajutorul cuburilor.

Roşu în gât

Ai băut apă rece direct din frigider,iar acum durerea de gât este insuportabilă. Remediul este pe cât de simplu pe atât de eficient. Amestecă un sfert de linguriţă de piper cu o lingură de oţet de mere,2 linguri de apă  şi o lingură de miere. Bea această băutură încă de la primele simptome şi nu vei mai avea probleme.

Piele lipsită de strălucire

Tenul tău are un aspect obosit şi pare cu 10 ani mai în vârstă? Înlătură orice imperfecţiune şi hidratează-l cu o mască cu maioneză. Aceasta redă elasticitatea pielii şi îi conferă strălucire,chiar după prima utilizare a remediului.Recente

pete de ulei pe ciment jpg
femeie la birou  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei ro jpeg
Tarta cu legume  Sursa foto shutterstock 1980800048 jpg
Decoctul cu mai multe prebiotice decat chefirul  Sursa foto  shutterstock 2153597981 jpg
hygge jpg
meniu restaurant jpg
detergent lichid de vase jpg
nas infundat pe timpul noptii jpg
Tiramisu cu ceai matcha si kiwi  Sursa foto shutterstock 2287226011 jpg
dieta, creier, longevitate jpg
femeie fericita la birou jpg
Exercitiul simplu de Pilates care te ajuta sa slabesti  Sursa foto shutterstock 1922215715 jpg
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
Mini pizza rapida  Sursa foto shutterstock 351620420 jpg
culorile verii 2024 jpg
crampe musculare jpg
clickpentrufemei ro (8) jpg
3fYsLk00mMlZ009 SY0PoAAC7DQ Bd6KMwgrGLMAOi9X2fWgxhNf Yx5hyQH4tiLK5cc1YbNiIDh73VtLjYRNDRgjf1CJ8XoPA5vluitqBRefoH43N8UU39rMUMD5YfUCpp3r5uDwKY tQNsuI6oSj8
Uite aici top 3 idei de activități pe care le poți face alături de prietena ta cea mai bună într o sâmbătă după amiaza jpg