Trioul alimentar care te fereşte de cancer

1 62585 original jpg jpeg

Dacă vei include în dieta ta o combinaţie alimentară preparată din trei condimente populare, îţi vei reduce la minimum riscul de a suferi de cancer.

De ce ingrediente ai nevoie

Amestecă 1/4 lingură de turmeric pudră cu 1/2 linguriţă de ulei de măsline şi cu un vârf de cuţit de piper negru măcinat.Cercetătorii au descoperit că acest trio alimentar combate,în special,  cancerul de colon,cancerul de prostată şi pe cel mamar. 

Cum te fereşte de cancer

Turmericul are proprietăţi antiinflamatoare,ceea ce înseamnă că inflamaţiile din corp care duc la declanşarea tumorilor canceroase sunt reduse la minimum. Aceleaşi beneficii au fost remarcate şi la celelalte două ingrediente,motiv pentru care acest trio alimentar este extrem de benefic în prevenirea cancerului.

Cum se consumă pentru efecte maxime

Poţi folosi acest amestec ca dressing pentru salate sau îl poţi consuma ca atare.

Dacă vrei să îl foloseşti în combinaţie cu alte mâncăruri,adaugă-l la sfârşit,ca să nu se piardă din proprietăţile benefice pe care le are asupra corpului.

În cazul în care vrei să-l consumi ca atare,combină-l cu puţină apă,altfel ţi se va părea greu de consumat datorită iuţelii pe care o are.