Vrei să slăbeşti sănătos? Accelerează arderea grăsimilor! Te învaţă Anca Alungulesei

Predilecţia spre grăsimi nesănătoase şi alegerea unor alimente bogate în carbohidraţi încetinesc procesul de ardere a grăsimilor şi chiar cresc riscul de inflamaţii în corp. Terapeutul în nutriţie Anca Alungulesei îţi arată care sunt instrumentele de deblocare a procesului de ardere a grăsimilor.

Anca Alungulesei silueta jpg

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, a descoperit rețeta clară prin care corpul poate fi tranformat într-un „accelerator” de ardere a grăsimilor și o dezvăluie, alături de informații știintifice, strategie nutrițională, recomandări și planuri alimentare, într-un masterclass intensiv de 5 ore ale cărui detalii se pot regăsi pe www.anca-alungulesei.ro.

„Datorită flexibilitătii metabolice, organismul uman funcționează, în mod natural, ca o „mașină hibrid” având potențialul de a fi alimentat din două surse de combustibil diferite: GLUCOZA, ca sursa principala si GRĂSIMEA, ca sursa alternativă. În momentul în care, printr-un proces ghidat, cantitatea de glucoză scade din organism, grăsimea corporală devine, în mod automat, principala sursă de energie. Astfel, corpul trece printr-o schimbare metabolică naturală, normală și sănătoasă care accelerează arderea propriilor grasimi. Metabolismul corpului este flexibil și foloseste orice sursă de combustibil are la dispoziție, fie că este combustibil adus din alimentației sau combustibil deja stocat în corp, sub forma de depozite. Așadar, în loc să folosească doar glucoza ca sursă de energie și să continue sa facă depozite, organismul este capabil să își ardă din propriile grăsimi pentru a genera energie.”, consideră Anca Alungulesei după ani de studiu și de practică în domeniul alimentației sănătoase.   

Cei mai puternici „dușmani” ai siluetei vin din alimentație, dar și din câteva obiceiuri specifice de viață: „Din punct de vedere alimentar, consumul de carbohidrați, prin efect cumulativ, stopează arderea grăsimilor și încurajează crearea de rezerve și depozitele de grăsime. Din punct de vedere al obiceiurilor de viață, avem 3 componente care încurajează creșterea stratului de grăsime: stresul continuu, care generează creșterea nivelului de cortizol, sportul intens care crește nivelul inflamatoriu la nivelul musculaturii facand astfel ca, arderea grăsimilor să devină mult mai lentă și calitatea slabă a somnului care împiedică arderea grăsimilor printr-un mecanism compensatoriu de supraalimentare, crescând astfel predispoziția de a consuma alimente bogate in zahar.”, dezvăluie Anca Alungulesei care are soluții clare de deblocare a procesului de slăbire în masterclass-ul „Accelerator de ardere a grăsimilor fără numărat de calorii și fără sport” din 1 octombrie.  

Anca ALungulesei jpg

Consumul zilnic de grăsimi sănătoase si reducerea controlată a cantității de carbohidrați care intră în organism împreună cu postul intermitent sunt doar câteva din instrumentele „cheile” de deblocare și accelerare a procesului de ardere a grăsimilor, toate acestea ajutând și la scăderea inflamațiilor din organism:

„Există câteva categorii de alimente care ajută la accelerarea arderii grăsimilor: legumele care cresc deasupra solului – în special legume verzi, excepție făcând cartoful, proteinele - pește gras, curcan, vită, oaie, ouă, uleiuri și grăsimi saturate și mononesaturate - ulei de cocos, de măsline, ulei de avocado, nuci și semințe - nuci românești, migdale, nuci braziliene, băuturi: apă (multă), ceaiuri din plante și cafea neîndulcită. Scăderea inflamațiilor este esențială atât în procesul de ardere a grăsimilor, dar mai ales pentru sănătatea organismului pe termen lung, iar intervalul orar în care alegem să consumăm hrană solidă accelerează tot acest proces. Recomand mereu cea mai accesibilă variantă de post intermitent, 8 ore/16 ore, adică să ne concentrăm toate mesele solide într-un interval de 8 ore iar celelalte 16 ore (care includ si somnul) să luăm o pauză de hrana solidă consumând doar lichide (apă, ceai, cafea).”, dezvăluie Anca Alungulesei parte din secretele unui corp armonios, sănătos și suplu, secrete pe care le va detalia în masterclass-ul din 1 octombrie adresat omnivorilor, vegetarienilor, veganilor și flexitarienilor care vor învăța cum să transforme propria grăsime, din depozit și rezervă pentru supraviețuire, în generator de energie dar mai ales în accelerator de ardere a kilogramelor în plus.



Recente

shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg