Învaţă-ţi copilul să se spele pe mâini de la idolul lui! Smiley: „30 de secunde care pot face diferenţa între sănătate şi boală”

1 smiley jpg jpeg

În plină pandemie de coronavirus, vedetele îşi oferă ajutorul sub diverse forme. Dacă Andra a donat bani pentru medicii din spitale, Smiley vine cu o campanie inedită de prevenire a răspândirii Covid-19. Artistul a realizat un videoclip amuzant care susţine spălarea corectă a mâinilor, metodă de prevenţie principală în lupta cu noul coronavirus.

Smiley, alături de aţi artişti şi producători ai studioului de muzică HaHaHa Production, pe care îl deţine, a realizat un videoclip amuzant care este, de fapt, un ghid muzical animat. Clipul are ca scop promovarea spălatului corect pe mâini, care este prima şi cea mai importantă măsură de autoprotecţie în lupta împotriva virusurilor.

Încă un gest umanitar în pandemia de Covid19! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, donaţie de 100.000 de euro pentru medici

„Foarte puţini dintre noi ştim să ne spălăm aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, spune Smiley, cel care a realizat clipul amuzant şi extrem de apreciat în mediul online.

„Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă, aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmuleţe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces”, adaugă Smiley.

„Acum, că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viaţă de la voi şi încerc să răspund fiecăruia. Şi după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că şi voi”, spune Smiley.

Andra, gest uimitor de generozitate. Cânăreaţa a donat 20.000 de euro pentru Institutul „Matei Balş”

Smiley a lansat o nouă piesă, "Ce mai faci, străine?", în care îşi dezvăluie numărul de telefon

Lucrul în studio îi ocupă lui Smiley destul de mult timp, motiv pentru care îşi împarte cu stricteţe timpul. Înainte de apariţia pandemiei de coronavirus, artistul a lansat o piesă nou-nouţă, cu un mesaj puternic, şi în clipul căreia îşi dezvăluie numărul de telefon: