La Sanador, în noiembrie, doamnele beneficiază de un preţ special la un pachet de analize esenţial pentru sănătatea intimă

1 click pt femei examen microbiologic 750x563px jpg jpeg

Alături de testul Papanicolau, examenul microbiologic complex al secreţiei vaginale ne oferă informaţii extrem de importante şi utile pentru sănătatea noastră genitală.

Specialiştii recomandă ca el să fie efectuat o dată pe an sau atunci când sesizăm o modificare a secreţiei vaginale, un disconfort ori o stare care să indice o contaminare.

Examenul microbiologic complex al secreţiei vaginale este compus din: examen microscopic, examenul bacteriologic şi depistarea antigenilor Chlamydia, Mycoplasmă, Ureaplasmă, cele 3 microorganisme care, prezente fiind în tractul genital feminim, pot determina, în cazul în care se cronicizează, boala inflamatorie pelvină, cu implicaţii majore asupra fertilităţii unei femei.

Examenul microbiologic complex al secreţiei vaginale, o examinare uşor de efectuat, nedureroasă, dar foarte importantă pentru sănătatea genitală, poate fi efectuat în luna noiembrie, în Sanador, la un preţ promoţional, de 125 lei. Detalii pe sanador.ro şi programări la 021.9699, disponibil 24/7.