LOL Surprise: jucăria care s-a vândut în peste 2.5 milioane de exemplare în primele 5 luni

1 clickpentrufemei lol surprises jpg jpeg

Surprise reprezintă o gamă de jucării produse de către MGA Entertainment. MGA este o companie americană producătoare de jucării lansată în 1979, cu sediul în California. Aceasta produce, pe lângă LOL Surprise, jucării precum Bratz, BABY Born dar şi Num Noms.

Începând cu decembrie 2016, data la care LOL Surprise a fost lansată, această jucărie a făcut furori, fiind cea mai vândută jucărie a anului 2017, dar şi jucăria anului 2018. 

Isaac Larian, CEO-ul companiei, s-a inspirat pentru realizarea acestei păpuşi din videoclip-urile de pe YouTube în care lumea despacheta sau desfăcea diverse produse, sub forma unui video de prezentare. Astfel, principalul motiv pentru care această jucărie este foarte îndrăgită de copii este faptul că aceştia au posibilitatea de a îşi desface singuri jucăria, descoperind din ce în ce mai multe lucruri.

LOL Surprise are, de obicei, mai multe straturi de surprize: abţibilde, pantofi, haine şi o păpuşă de colecţie. LOL Surprise este prescurtarea de la Lil Outrageous Littles , surpriza fiind faptul că nu poţi şti niciodată ce jucărie vei obţine. Există 3 mărimi diferite de LOL Surprise: cu 7 straturi, cu 5 straturi sau cu 3 straturi, dar există şi ediţii limitate cu 50 de straturi. Păpuşile mai pot veni în capsule, cutii cilindrice sau în cutii sub forma unui tub de spray. De obicei, numărul de straturi este scris pe exteriorul jucăriei.

Dacă la început exista doar o mărime de păpuşi LOL Surpise, începând cu cea de-a doua serie s-a făcut distincţia între ”little sisters” şi ”big sisters”. Există peste 250 de păpuşi, inclusiv şi pentru băieţi, iar acestea pot fi populare, extravagante, rare sau ultra-rare. Păpuşile mai mici îşi pot mişca doar capul şi îşi schimbă culoarea în apă rece sau apă caldă. Păpuşile mai mari îşi pot mişca şi mâinie şi picioarele, îşi schimbă culoarea dar şi scuipă, plâng sau fac pipi. Accesoriile păpuşilor sunt interschimbabile, dar şi animale care şi ele, la rândul lor, trebuie să fie desfăcute. Deşi a fost sfătuit să nu producă o jucărie pe care copiii nu o pot vedea, în special pentru că aceştia nu vor dori să o cumpere,

Isaac Larian a ştiut faptul că surprizele sunt cele ce plac cel mai mult copiilor şi astfel a intuit ceva ce avea să devină în mai puţin de un an de zile unul dintre cele mai utilizate subiecte pentru videoclip-urile de ”unbox-ing” de pe YouTube.

Cei de la MGA au dezvoltat, de asemenea, aplicaţii precum LOL Surprise Ball Pop unde copiii se pot juca şi pot colecţiona, la fel ca în viaţa reală, diverse păpuşi şi accesorii, dar şi LOL Surprise Watch unde copiii pot urmării videoclip-uri special realizate pentru ei. Fie că vorbim despre ”unbox-ing”, despe desene animate cu păpuşile lor favorite sau despre videoclipuri de prezentare ale noilor păpuşi, toate acestea prezintă un conţinut prietenos.

Fie că te gândeşti să îi achiziţionezi o astfel de jucărie copilului tău sau ştii deja că este una dintre jucăriile sale preferate, există şi multe alte obiecte din gama LOL Surprise ce pot constitui un cadou perfect pentru Crăciun. Puteţi opta pentru diverse casete sau seturi de joacă ce vin cu diverse accesorii, dar şi cu păpuşi. Pentru copiii a căror jucărie preferată este deja LOL Surprise şi care au deja o colecţie vastă de păpuşi şi accesorii, există multe alte produse din gama LOL Surprise pe care cei mai mici sau mai mari le pot colecţiona.Puteţi opta pentru lucruri pe care aceştia le pot purta, precum bluze, geci, şepci, adidaşi, papuci sau cizme; pentru accesorii precum ghiozdane, genţi de umăr, trolere, borsete cu fermoar, cutii de bijuterii, brăţări, diverse accesorii de păr sau pentru cutii de depozitare sau lenjerii de pat, toate acestea decorate cu personajele LOL Surprise preferate. Nu puteţi da greşi cu un astfel de cadou, fiind pe cât de drăguţ, pe atât de distractiv.



Recente

oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg
femeie care folose;te telefonul mobil  foto   Shutterstock jpg
Cheesecake cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2140680263 jpg
stres  foto   Shutterstock jpg
Floricelele de porumb, benefice pentru sanatate  Sursa foto Pixabay food 3060464 1280 jpg