Lucruri magice pe care nu le ştiai despre My Little Pony, jucăriile preferate ale copilului tău

1 clickpentrufemei my little pony jpg jpeg

My Little Pony, una dintre cele mai recunoscute şi iubite colecţii de jucării pentru copii, a zburat imediat de pe rafturi când a debutat. Iată câteva lucruri pe care poate nu le-ai ştiut despre aceste jucării îndrăgite de copii, care au ajuns chiar să fie protagoniste în emisiuni TV şi în filme.

1. Un ponei adevărat a inspirat-o pe creatoare

În copilărie, creatoarea My Little Pony, Bonnie Zacherle, locuia împreună cu familia ei în Japonia. Tatăl ei, colonel militar şi medic veterinar, avea grijă de toate animalele în carantină care intrau şi părăseau ţara.

Creatoarei i-a plăcut în mod deosebit un ponei dolofan coreean pe nume Knicker. Din păcate, când au părăsit Japonia, nu au putut să-l ia cu ei pe Knicker.

După cum povestea Zachlere, tatăl i-a promis într-o zi că va avea un cal sau un ponei al ei. Când s-a retras din armată, însă, Bonnie era la liceu. Tatăl ei i-a spus atunci că poate avea un cal, dar va trebui să se trezească devreme în fiecare dimineaţă şi să vină acasă imediat după şcoală pentru a avea grijă de cal. De asemenea, ea nu îşi putea lua vacanţe sau să plece la facultate. Sau să aibă prieteni, cu alte cuvinte.  Drept urmare, ea nu şi-a luat niciodată calul, dar Knicker i-a rămas în amintiri.

2. Creatoarea a încercat ani la rândul să creeze o jucărie-căluţ

După ce şi-a obţinut diplomă de ilustrator, Zacherle s-a apucat să facă proiecte freelance pentru Hasbro, a doua companie producătoare de jucării din lume, căreia ulterior i s-a alăturat cu normă întreagă. A lucrat timp de trei ani la o jucărie căluţ, pe care şi-a imaginat-o drăgălaşă, dar a fost refuzată de fiecare dată. Şefii îi spuneau că fetelor le place să se prefacă că gătesc, fac curăţenie şi calcă, nu să se joace cu căluţi.

3. ... Până când, în cele din urmă, un superior i-a cerut să proiecteze un ponei

La un an după ce a renunţat la designul unei jucării-căluţ, un prieten de-al lui Zacherle din Hasbro i-a spus că un şef vrea o jucărie similară ideii ei, dar nu un cal, ci un ponei. Astfel, ea a fost rugată să schiţeze un design pentru un ponei de jucărie.

4. My Pretty Pony a debutat în 1981

Jucăria cu o înălţime de peste 10 inci era din plastic dur şi avea o pârghie sub bărbie care făcea urechile jucăriei să se mişte, ochiul să clipească şi coada să se umfle. My Pretty Pony a avut succes, fiind vândută în câteva milioane de unităţi.

5. Jucăria a devenit My Little Pony

După succesul moderat al lui My Pretty Pony, vicepreşedintele de marketing al Hasbro a adus una dintre jucării acasă la soţia sa şi i-a cerut să o evalueze. Feedback-ul oferit a fost că păpuşa a devenit mai mică, mai moale şi  cu o coamă pieptănabilă.  Noii ponei aveau o înălţime de 5 până la 6 centimetri şi  au devenit My Little Pony..

6. Un My Little Pony rar poate valora o sumă mare

Colecţionarii My Little Pony apreciază enorm piesele de colecţie, mai ales cele lansate în ediţii limitate, la debutul colecţiei de jucării. O jucărie My Little Pony rară poate valora câteva sute de dolari.Recente

shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg