3 tipuri de încălțări esențiale în timpul sezonului rece

Deja nu mai putem nega frigul existent ce, de la o lună la alta, ne acaparează și mai mult, și ne face să ne ducem gândul spre Crăciun. Cu toate că mai avem ceva de așteptat până acolo, toamna este un anotimp ce ne permite să fim încă și mai creativi în ceea ce privește garderoba noastră.

image

Anotimpul rece ne oferă un plus pe care cel cald îl ocolea cu brio, și anume posibilitatea de a ne contura o ținută adăugând mai multe piese suprapuse una peste alta, pentru a ne adăposti de frigul de afară. Dar, dacă cu partea de sus rezolvăm problemele prin pulovere, pantaloni groși și rochii tricotate, cu ce rămâne să ne încălțăm în sezonul rece?

3 piese de încălțăminte ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta toamna aceasta

Cizmele înalte cu toc

Chiar dacă nu te numeri printre femeile ce au o afinitate extrem de ridicată în ceea ce privește îmbrăcămintea elegantă, și te clasifici mai degrabă în paradigma celor ce îmbrățișează genul sport, cizmele cu toc elegante ar trebui să fie nelipsite chiar și din garderoba ta! 

 Cu toții avem evenimente la care ținem să arătăm impecabil, chiar și în timpul iernii, iar pentru aceste ocazii, o astfel de încălțăminte ne poate salva din bucluc, și ne poate ajuta să întocmim un look de milioane, într-un timp extrem de scurt.

Alege o pereche neagră din piele întoarsă la un astfel de model, și ai să vezi cum toți ochii vor fi asupra ta, în cel mai scurt timp!

Botinele comode

Sezonul rece este perioada ideală în care mulți dintre noi aleg să petreacă vacanțele de relaxare la munte.

 Înconjurați de aerul curat și de cei dragi, avem nevoie, în special dacă dorim să ne avântăm la nenumărate călătorii prin împrejurimi, de o pereche de botine confortabile. În ajutorul nostru, cei de pe site-ul Modlet.ro au pregătit o serie de reduceri spectaculoase pentru ghetele de damă fără toc, care, pe lângă confortul cu care vin, promit să arate elegant în orice combinație s-ar afla.

Alege o pereche de astfel de ghete, și lasă-ți imaginația să zburde atunci când vine vorba de combinarea acestora cu piesele tale vestimentare preferate.

Cizmele clasice

Poate ne-am dezobișnuit să le vedem prea des, mai ales în promovările de pe social media, dar o pereche de cizme clasice, care să nu fie nici prea înalte, dar nici să poată fi ușor confundate cu botinele, într-o culoare neutră, adaptată exigențelor noastre, poate face ravagii, atât când vine vorba de o ținută de zi cu zi, dar și când este nevoie să depun ceva mai mult efort pentru ieșirile cu prietenii în oraș.

Potrivite atât pentru fustele din stofă groasă, cât și pentru clasicii blugi casual ai fiecăreia dintre noi, cizmele clasice au cucerit, secole la rândul, admirația și prețuirea doamnelor de pretutindeni.

Oferă o încercare acestei piese și bucură-te de versatilitatea cu care vine însoțită!

Sezonul rece poate fi unul extrem de chic, care să ne evidențieze pasiunea pentru modă, dacă învățăm să alegem piesele care ne avantajează, și să ne bucurăm de farmecul acestora cu fiecare purtare!

Surse foto: pixabay.com



Recente

Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg