Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte

Toamna este aici, temperaturile de afară au început să scadă tot mai mult, așa că a venit și momentul în care să punem sus sandalele și să începem să scoatem la iveală încălțări adecvate noului sezon.

image

Dintr-o garderobă în ton cu tendințele sezonului nu pot lipsi cizmele. Versatile și elegante, o pereche de cizme sunt asul din garderoba de toamnă a oricărei pasionate de modă.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când îți cauți perechea de cizme perfectă pentru tine:

Stilul de viață

Stilul de viață pe care îl ai este un criteriu de importanță majoră atunci când alegi o pereche de încălțări. Dacă ai un stil de viață dinamic, care îți impune să mergi distanțe lungi pe jos în mod constant, optează pentru un model de cizme joase, din material de calitate, care să fie atât practice cât și elegante.

Ocazia pentru care le cumperi

Alegerea cizmelor perfecte ține cont și de momentul în care le vei purta. Pentru ținutele de zi cu zi, stiliștii recomandă modele clasice de cizme peste genunchi, din piele naturală sau material impermeabil în nuanțe clasice, care nu se vor demoda prea curând. Dacă, în schimb, vrei să porți cizmele peste genunchi la o ținută de seară, te poți juca cu texturi lucioase, culori îndrăznețe, tocuri înalte sau cizme cu aspect tricotat, pentru o apariție ieșită din tipar.

Modelul

Ca în orice situație și aici personalitatea purtătoarei are un cuvânt mai greu de spus decât tendințele sezonului. Alege un model de cizme de damă care să fie confecționate cu grijă, dintr-un material de calitate, fie el piele naturală sau un înlocuitor ecologic așa cum sunt cele din selecția Modlet, și te vei bucura de ele mult timp. 

Pe lângă alegerea cizmelor de damă perfecte pentru sezonul rece care tocmai începe, o altă provocare o reprezintă asortarea acestora astfel încât să creezi ținute cu stil de fiecare dată.

Cum asortezi corect cizmele de damă pentru ținutele de zi

Atunci când îți alegi cizmele cele mai potrivite pentru viața de zi cu zi, oferta este una variată. Poți alege fie o pereche de cizme scurte, care pot fi combinate cu succes cu o pereche de blugi și o cămașă, pentru un look mai formal sau cu o bluză pentru o ținută casual. De asemenea, poți alege să porți cizme până la genunchi, gata să fie potrivite cu o rochie sau o fustă midi, pentru un plus de eleganță și stil. Adaugă un palton de bună calitate într-o culoare neutră și cu siguranță nu vei trece neobservată.

Cum asortezi corect cizmele de damă pentru ținutele de seară

Când vorbim despre integrarea cizmelor într-o ținută de seară, discuția devine una mai jucăușă și mai provocatoare. Poți alege cizme cu toc stiletto, care trec de genunchi, stil ciorap. Poți alege cizme din latex sau piele, în culori vii, pe care să le combini cu rochii și fuste scurte, pentru o apariție provocatoare și stilată. Aruncă o blană în ecuație și pornește spre o seară de care sigur îți vei aminti mereu.

Se pare că anul acesta cizmele, indiferent că vorbim despre cele peste genunchi, despre cizmele stil western sau despre cizmele de damă cuminți, clasice, sunt aici ca să rămână. Intră pe site-ul Modlet și alege cizmele de damă care ți se potrivesc cel mai bine, pentru o toamnă de neuitat.

Sursa foto: unsplash.com



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg