Află când începe diversificarea alimentaţiei bebeluşilor şi care sunt semnele unei infecţii urinare la copii!

1 63547 original jpg jpeg

Îmbătrânirea ovariană, diversificarea alimentaţiei bebeluşilor şi infecţiile de tract urinar sunt câteva dintre subiectele pe care Eugenia Foarfecă le va dezbate cu specialiştii emisiunii „Sănătate cu Stil” duminică, 5 iulie, de la ora 10:00, la Prima TV.

Din varii motive,tot mai multe femei amână momentul în care devin mame. De aceea este foarte important ca doamnele să ştie că rezerva ovariană scade odată cu trecerea anilor. Medicii emisiunii „Sănătate cu Stil”,de la Prima TV,le vor spune până la ce vârstă au cele mai mari şanse să devină mămici şi când începe îmbătrânirea ovariană. Doamnele care sunt deja mămici vor afla când anume este indicat să înceapă diversificarea alimentaţiei bebeluşilor. Vârsta micuţului nu este singurul aspect de care trebuie să ţină cont atunci când fac acest pas.

De asemenea,specialiştii le vor da părinţilor sfaturi utile pentru prevenţia infecţiilor de tract urinar,care pot apărea la copii. Dacă în cazul adulţilor acestea pot fi uşor de diagnosticat,în cazul copiilor este mai delicat,pentru că simptomele pot fi specifice altor boli. Astfel,lipsa poftei de mâncare,diareea,convulsiile,constipaţia sau icterul prelungit pot fi semne ale unei infecţii de tract urinar. Aflaţi mai multe detalii despre prevenţie şi tratament duminică,5 iulie,la Prima TV.

Tot atunci,medicii emisiunii „Sănătate cu Stil” vă vor da mai multe informaţii despre cele mai des întâlnite infecţii ale ochilor. Cât de importantă este prevenţia dar şi tratarea în cazul în care infecţiile apar,aflaţi de la specialişti.  

Şi pentru că sportul înseamnă sănătate,Eugenia Foarfecă vă propune un tip de mişcare foarte util,care vă ajută să arătaţi bine dar şi să vă apăraţi în caz de primejdie. Despre ce este vorba,aflaţi în emisiunea „Sănătate cu Stil” duminică,5 iulie,de la ora 10:00,la Prima TV.