Cele mai ciudate practici sexuale din lume. 8 obiceiuri incredibile

1 70053 original jpg jpeg

Sexul este o experienţă intimă, personală, care provoacă plăcere. Cu toate astea, în diferite culturi din lumea întreagă există ritualuri legate de sex de-a dreptul ciudate, unele din ele chiar abuzive în societatea modernă. Iată cele mai ciudate practici sexuale din lume.

1. Cele mai ciudate practici sexuale din lume - Sexul de la vârste fragede

În Papua Noua Guinee,copiii au voie să facă sex de la vârste fragede,chiar înainte de a împlini 6 ani. Aceste acte,stigmatizate de ţările dezvoltate,nu sunt etichetate drept abuzuri sexuale asupra copiilor,fiindcă cei mici nu sunt obligaţi să întreţină relaţii sexuale. Oricine are voie să îşi înceapă viaţa sexuală la vârsta la care doreşte. Totuşi,sexul în afara căsătoriei este complet interzis.

2. Băieţii mai mici de 13 ani sunt învăţaţi cum să-şi satisfacă partenera

Un alt tip de educaţie sexuală:În Mangaia,o mică insulă din Pacificul de Sud,baietii mai tineri de 13 ani întreţin relaţii sexuale cu femei mai în vârstă,care îi ajută să înveţe arta de a satisface o femeie în pat.

3. Cele mai ciudate practici sexuale - Sexul în afara căsătoriei este încurajat

În Indonezia,în timpul Festivalului de Pon,oamenii sunt încurajaţi să facă sex în afara căsătoriei. Se crede că aduce noroc,dacă aceştia pot întreţine relaţii sexuale cu acelaşi partener-care nu le este soţ/soţie-în toate cele şapte sărbători de pe tot parcursul anului.

4. Furtul de soţii este un comportament acceptat social

În tribul niger Wodaabe din Africa de Vest,căsătoria în timpul copilăriei este ceva obişnuit. Dar tinerii primesc o a doua şansă de a merge după iubirea vieţii lor. În timpul festivalului anual Gerewol,bărbaţii din tribul Wodaade se deghizează în rochie şi dansează pentru a impresiona femeile căsătorite cu alţii. Mai mult,pot chiar să le fure. În cazul în care scapă neprinşi,unirea lor devine legală.

5. Cele mai ciudate practici sexuale - Lecţii de sex pre-marital

În tribul Muria din Chhattisgarh există cămine de sex unde adolescentele sunt trimise pentru a practica sexul pre-marital,cu parteneri unici sau multipli. Copiii sunt încurajaţi să nu se ataşeze emoţional de tutorele de sex.

6. Sex îmbrăcaţi

În insula Inis Beag din Irlanda adulţii îşi păstrează lenjeria intimă pe ei pe tot parcursul actului sexual. Oamenii consideră actul sexual ca fiind dăunător pentru sănătatea şi corpul lor. Nu am vrea să ştim totuşi cum ajung să procreeze.

7. Cele mai ciudate practici sexuale - Divorţul este ilegal. Sexul nu.

În Cambodgia,tribul Kreung încurajează tinerii să facă sex cu alţi tineri de sex opus,până când găsesc partenerul ideal. După ce au făcut alegerea dorită,tinerilor căsătoriţile complet interzis să mai divorţeze.

8. Băieţii beau spermă pentru a deveni mai puternici

În tribul Sambian din Noua Guinee,tinerii sunt ţinuţi la distanţă de femei,pentru o perioadă determinată. Aceştia sunt puşi să bea sperma celor mai viteji bărbaţi din trib,astfel încât să devină puternici pentru a impresiona femeia dorită.