Cum sa creezi ținute superbe. Ce trebuie să știi pentru a realiza outfituri fabuloase

Primăvara este, poate, unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, mai ales în ceea ce privește vestimentația, acest sezon fiind extrem de ofertant în ceea ce privește ținutele pe care le poți crea și purta.

image

Temperaturile plăcute, soarele blând, zilele pline de soare, pomii înfloriți, parfumul florilor, parcă toate acestea te îndeamnă să te îmbraci cât mai vesel, să te bucuri de viață, să te simți bine în propria piele, să te bucuri de vremea frumoasă.

Însă, știi cu adevărat să creezi ținute care te pună în evidență? Care să te facă să fii admirată de toată lumea? Chiar dacă nu știi toate secretele realizării unui outfit superb de primăvară, din materialul următor, cu siguranță vei învăța cum să te îmbraci pentru a arăta superb în acest sezon. 

Iată câteva „secrete‟ pentru a realiza ținute superbe în acest sezon

Atunci când îți dorești să te îmbraci senzațional și să arăți extraordinar ai nevoie de puțin mai multă atenție decât în mod normal, dar și de câteva informații esențiale pe care să le pui în practică pentru a putea arăta ca modelele din revistele de modă. 

În primul rând, nu renunța niciodată la feminitate! Chiar să atunci când te îmbraci sport, cu un hanorac larg și o pereche de pantaloni de trening, poți fi feminină. Un gloss transparent, o pereche de colanți în locul pantalonilor largi, un pic de creion contur la ochi, orice consideri că amintește și arată faptul că ești o femeie frumoasă, nu te sfii să pui în practică. 

În al doilea rând, nu uita niciodată să ai grijă de tine, chiar și atunci când ești foarte ocupată și ai foarte multe de sarcini, atât acasă, cât la job de realizat. O cremă hidratantă, un lac de unghii, un par curat și haine care se așează bine pe tine vor face minuni, mai ales pentru psihicul tău, pentru că în ciuda faptului că nu ai timp de nimic tu te simți bine în propria piele.

Nu în ultimul rând, ținutele pe care le porți sunt importante. Chiar dacă zicala ”nu haina ăl face pe om” există și este folosită la noi în țară, există situații nenumărate în care hainele chiar au un cuvânt de spus. 

Așadar, nu uita să te îmbraci cu haine care se așează bine pe tine, care îți pun în evidență calitățile și îți ascund defectele. În plus, pentru a putea avea mereu un look fresh și la modă, încearcă să achiziționezi câteva piese la modă, pe care să le poți combina cu ceea ce ai deja în dulap. Câteva rochii, o jachetă colorată, o pereche de jeans, pantofi de damă de la Reverse.ro, pantaloni scurți, o cămașă de jeans, balerini, toate acestea ar trebui să își facă loc în dressingul tău. 

Iar dacă nu știi exact cum să le combini pentru a crea ținute frumoase, folosește-ți imaginația și nu te lăsa intimidată de nou: combină culori, texturi, piese vestimentare care nu au legătură una cu cealaltă, însă, atunci când formează un întreg, arată senzațional!

Nu uita atunci când ieși din casă de cel mai important accesoriu al tău: un zâmbet frumos! 

Sursa foto: Pexels.com