Cum scapi de bacteria care provoacă ulcer

1 69237 original jpg jpeg

Bacteria Helicobacter pylori (H. pylori) a fost identificată în 1982 ca fiind cea care favorizează ulcerul gastric. Netratată, boala poate duce în timp la cancer de stomac.

Capabilă să trăiască în zona acidă a stomacului,bacteria Helicobacter pylori atacă mucoasa stomacului şi poate provoca inflamaţii. Inflamaţiile duc la balonare,dureri abdominale,greaţă,vărsături,arsuri la stomac şi pierderea apetitului. În timp ce la unii oameni boala este asimptomatică,altele sunt afectate de gastrita cronică multă vreme. În mucoasa stomacului şi a intestinului subţire se pot dezvolta în timp răni. O problemă gravă apare atunci se declanşează hemoragiile interne. Manifestarea cea mai severă a unei infecţii cu Helicobacter pylori este cancerulde stomac.

Bacteria,distrusă cu remedii din natură

Remediile din plante pot fi folosite cu succes de multe ori în gestionarea unei infecţii cu H. Pylori. Multe dintre ele sunt cunoscute pentru proprietăţile lor curative. Ceaiul verde are proprietăţi antibiotice. Consumat în fiecare zi ajută la distrugerea bacteriei Helicobacter pylori . În eliminarea acesteia,şi în întărirea sistemului imunitar,sunt de ajutor şi leacurile cu usturoi. Vinul roşu,bogat în polifenoli,luptă împotriva bacteriei,iau bucheţelele de broccoli oferă beneficii triple pentru sănătate:antivirale,antibiotice şi antitumorale.

Cum previi infectarea

Sunt numeroase măsuri  pe care le poţi lua pentru a preveni răspândirea şi infectarea cu această bacterie. Spălatul pe mâini,consumul de apă din surse sigure şi spălarea foarte bine a alimentelor înainte de consum,fac parte dintre obiceiurile sănătoase prin care putem preveni infectarea cu bacteria Helicobacter pylori. Adversarii naturali ai Helicobacter pylori,cum sunt broccoli şi iaurtul,pot contribui la sănătatea noastră.Recente

Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg