Descoperă câteva piese esențiale și sfaturi utile pentru ținute stylish și confortabile de vară!

Vara este anotimpul perfect pentru a da un refresh la garderobă și a-ți exprima stilul unic.

image

Pentru a te bucura de zile răcoroase și confortabile pe durata zilelor de vară, este esențial să-ți pregătești garderoba în mod corespunzător. Acest ghid îți va oferi sfaturi despre piesele de bază pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în dulap în acest sezon, dar și cum să-ți exprimi mai bine stilul și să ieși în evidență.

Iată cum îți poți transforma garderoba de vară și să strălucești în fiecare ținută:

1.  Alege materiale respirabile!

Pentru a-ți menține confortul pe durata întregii zile, e important să alegi materiale subțiri și respirabile. Optează întotdeauna pentru materiale precum bumbacul, inul sau fibrele naturale, care permit pielii să respire. Aceste materiale ajută și la absorbția transpirației, prevenind apariția senzației de umiditate.

2.  Ai grijă să ai în garderoba de vară câteva piese de bază!

  • Rochie lejeră – o rochie comodă, din bumbac sau in, e o piesă care nu trebuie să lipsească din dulapul tău. E ușor de purtat, se găsește în o mulțime de variante și îți oferă senzația de libertate. Alege o rochie maxi pentru un plus de confort.
  • Compleuri – te scot mereu din bucluc, fiind foarte ușor de purtat. Nu e nevoie să te gândești cum să combini piesele vestimentare. Trebuie doar să îmbraci compleul din două piese și să strălucești în el. Astfel, pe foggi.ro poți să găsești compleuri de damă de vară colorate, cu modele inedite și cu care vei atrage priviri atunci când le vei purta.
  • Pantaloni scurți – întotdeauna o alegere practică și versatilă. Optează pentru modele din materiale subțiri, care îți vor oferi confort și nu te vor incomoda în niciun fel. O pereche de pantaloni scurți te va salva mereu din orice situație.
  • Bluze și topuri vaporoase – optează întodeauna pentru materiale fluide pentru topurile pe care le porți vara, pentru a permite pielii tale să respire. Alege bluze cu mânecă scurtă sau chiar fără mâneci, pentru un aspect elegant și un plus de confort.
  • Fuste lejere – cele cu care poți crea o varietate de ținute feminine și confortabile în timpul verii. Fie că le alegi pe cele mini, midi sau maxi, sunt alegerea potrivită în orice situație te-ai afla.

3.  Dă o nouă viață stilului tău!

Alege accesorii care să completeze ținutele tale. Poți opta pentru pălării din paie, ochelari de soare, brățări colorate și genți din materiale naturale. Vara e momentul perfect să porți și culori vibrante, așa că alege nuanțe vii, precum galbenul solar sau rozul vibrant. Nu uita nici de aspectul încălțămintei. Alege modele confortabile și ușoare, de la sandale, papuci și până la espadrille, care să permită picioarelor să respire.

Așadar, vara e important să te simți în largul tău și să fii confortabilă. Așa că alege întotdeauna materiale subțiri și încălțăminte comodă. Accesoriile inedite și culorile aprinse te vor scoate din anonimat. Cu acest ghid complet al garderobei de vară vei fi pregătită să strălucești în sezonul cald!

Sursă: freepik.com



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg