Factorii care produc durerea de spate

1 71879 original jpg jpeg

Multe dintre noi suferă de dureri de spate. Această afecţiune comună este cauzată de mai mulţi factori. Cele mai comune cauze ale durerilor de spate sunt: suprasolicitarea ţesutului muscular, afectarea structurilor şi discurilor care susţin coloana vertebrală, dar şi presiunea pusă asupra nervilor spinali.

Aceste lucruri se întâmplă atunci când cartilajul,care amortizează suprafaţa articulaţiilor în coloana vertebrală încetează să mai funcţioneze. Atunci când se întâmplă acest lucru,oasele spatelui se freacă unele de altele şi cauzează durerea.

Factorii care produc durerea de spate:Alţi factori care pot provoca durerile de spate:Factorii care produc durerea de spate:Fracturarea coloanei vertebrale

Durerile apar,de asemenea,atunci când există o fractură a coloanei vertebrale,care se poate produce atunci când coloanavertebrală este supusă unui efort mult prea mare. Această forţă ar putea fi produsă când există un accident de maşină sau de bicicletă sau o lovitură în coloana vertebrală.

Factorii care produc durerea de spate:Osteoporoza

O fractură de compresie se poate întâmpla atunci când oasele coloanei vertebrale se rup. În cazul persoanelor care suferă de osteoporoză,unde oasele sunt slabe şi fragile,chiar şi mersul pe jos sau o simplă cădere poate provoca dureri de spate.

Factorii care produc durerea de spate:Scolioza sau cifoza

Persoanele care nu au forma normală a coloanei vertebrale suferă de scolioză sau c:ifoză. Acestea se confruntă cu mari dureride spate. Ori de câte ori te uiţi la o persoană el stă cu spatele drept. Atunci când suferă de scolioză,coloana vertebrală are formă de S sau C.

Factorii care produc durerea de spate:Hernia de disc

O hernie de disc poate fi dezvoltată odată cu înaintarea în vârstă. Sau poate fi provocată de practicarea unei activităţi care este repetată în mod regulat şi care provoacă o presiune mult prea mare pentru spate.

Hernia de disc înseamnă uzura şi deplasarea nucleului pulpos către canalul medular,unde comprimă o rădăcină a unui nerv spinal. În multe cazuri,o hernie de disc apare la nivelul inferior al coloanei. Această afecţiune cauzează dureri de spate foarte puternice,uneori chiar insuportabile.Recente

Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg
rozacee acid azelaic shutterstock 1498857530 jpg
Cum iti poate afecta consumul de alcool pielea  Sursa imagine Pixabay jpg
raceala, gripa, simptome jpg
Faci asta zilnic fara sa stii ca iti ia ani din viata  Sursa foto Pixabay jpg