Harta chinezească: Coşurile de pe faţă îţi dezvăluie problemele serioase de sănătate

1 69001 original jpg jpeg

Corpul este format dintr-o serie de conexiuni, iar erupţiile de pe chip pot dezvălui, de multe ori, probleme serioase de sănătate, aşa că nu ar trebui să le ignori. Cel puţin asta susţin chinezii.

Următoarele zone ale feţei pot indica probleme de sănătate mult mai grave. Aruncă o privire la harta chinezească de mai jos şi vezi ce poate până acum ai ignorat.

Coşurile dintre sprâncene=probleme la ficat

Dacă ţi-au apărut coşuriîntre sprâncene este posibil ca ficatul tău să aibă o problemă în eliminarea toxinelor. Poate ai mâncat prea multă carne sau produse lactate sau un aliment la care eşti alergică. Soluţia este relativ simplă. Consumă doar alimente sănătoase,inclusiv fructe şi legume organice. Ia o gură de aer curat... sau mai multe,fă cât mai multe plimbări rapide şi practică yoga.

Erupţii pe linia sprâncenelor=rinichii sunt în pericol

Coşurile din această zonă îţi pot indica faptul că deshidratarea îţi afectează rinichii. Există unele lucruri care cauzează deshidratarea,precum fumatul,alcoolul,consumul de sare şi lipsa consumului de apă. Bea multă apă,stai departe de dulciuri şi de cofeină şi alcool. De asemenea,treci de la sarea de masă la sarea de mare.

Coşuri pe nas=semnal de alarmă în cazul inimii

Poluarea aerului interior şi exterior,circulaţia proastă a sângelui şi hipertensiunea arterială pot face ravagii în această zonă a feţei tale. Pentru a scăpa de probleme,elimină toxinele cu ceai verde,menţine colesterolul la un nivel scăzut şi ţine sub control tensiunea arterială.

Acnee în zona superioară a obrajilor=probleme la plămâni

Poluarea,fumatul şi astmul pot lăsa urme vizibile asupra chipului tău,înzona superioară a obrajilor. Rezolvă problema stând departe de poluare şi renunţând la fumat. Asigură-te că bei suficiente sucuri de legume verzi (castraveţi,ţelină,plus orice alte legume cu frunze verzi).

Erupţii în zona buzelor=stomac afectat

Consumul de prea multă grăsime şi de alimente dulci pot provoca erupţii în zona gurii. Acest lucru este valabil şi pentru consumul de cofeină şi alcool. Încearcă să ţii un regim alimentar echilibrat şi să mănânci fructe şi fibre pentru a îmbunătăţi sănătatea stomacului.

Coşuri pe maxilar şi pe gât=hormonii o iau razna

Consumul constant de produse alimentare nesănătoase,cu multe E-uri,precum şi consumul de carne injectată cu hormoni poate perturba nivelul de hormoni sănătoşi. Soluţia presupune să dopţi un regim alimentar sănătos.Recente

Ghid de calatorie cu copiii  Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi  Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara  Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg