Începe-ţi cariera în domeniul medical!

1 68790 original jpg jpeg

Fie că eşti proaspăt absolventă, fie ai deja câţiva ani de experienţă în spate, dar simţi că meritele tale nu sunt încă apreciate la adevărata lor valoare, atunci poate ar trebui să vezi ce alternative ai la dispoziţie.

În sprijinul personalului feminin din sistemul medical românesc,vine portalul www.promovareata.ro,un site ce conţine poveştile de succes ale celor care au dovedit că şi femeile pot fi foarte manageri de top,precum şi informaţii utile,începând de la cele mai noi ştiri din doemniul medical,modificări legislative în România şi spaţiul european,sondaje,sfaturi de carieră,precum şi posibilităţi de creare a unui mini-CV,a unui profil şi promovarea acestuia printre potenţiali angajatori.

Avantajele înscrierii personalului medical pe acest site sunt numeroase:utilizatorii îşi pot completa profilul în mediul online,beneficiind de oportunitatea de a-şi creştepropria vizibilitate pe piaţa de sănătate şi oferind colegilor,prietenilor şi angajatorilor o imagine profesională corectă.

Totodată,persoanele care se înscriu au posibilitatea de a consulta o bibliotecă dotată cu documente din legislaţia românească şi europeană din domeniul sanitar,îţi poţi gestiona propria imagine,contribuind astfel la îmbunătăţirea imaginii sectorului sănătăţii,dar şi al pieţei muncii din România. În plus,utilizatorii vor găsi informaţii utile din sistemul sanitar şi interviuri cu poveşti de succes din sistemul sanitar.

Website-ul

intenţionează să devină o comunitate activă afemeilor din domeniul sanitar,în cadrul căreia utilizatorii să facă schimb de informaţii şi experienţă cu colege şi colegi din întreaga ţară şi din afara graniţelor ţării,împărtăşindu-şi poveştile de viaţă şi carieră.

În acest sens,echipa de implementare a proiectului a pornit într-o caravană de promovare a proiectului,care a cuprins şapte dintre judeţele ţării – Brăila,Vaslui,Iaşi,Buzău,Vrancea,Bacău,Galaţi,în perioada 18 -28 iunie 2013. În urma caravanei,comunitatea femeilor din domeniul sanitar a ajuns la peste 1200 de membri.

Portalul se adresează comunităţii profesionale medicale,orientat către îmbunătăţirea actului profesional şi a actului legislativ. Acesta doreşte să promoveze femeile şi dezvoltarea lor profesională,prin încurajarea schimburilor de experienţă între membrii comunităţii medicale.