Inspiraţie pentru cadouri de vară: ce alegi pentru cei mici

Copii se bucura de vacanţă şi timp liber în sezonul cald, de aceea o idee bună să îi surprinzi cu daruri care să îi ajute să se bucure de activităţi plăcute, să înveţe lucruri noi sau să se relaxeze. Ai o mulţime de variante bune din care să alegi, pentru toate bugetele şi preferinţele.

image

De la jucării de plus şi până la cărţi sau accesorii sport, iată câteva idei care să te inspire să cumperi cele mai cool cadouri de vară pentru copii:

Set de snorkeling

Distracţia la plajă sau la piscină se completează perfect cu un set de snorkereling. Cei mici se pot bucura de scufundări şi de înot în vacanţa de vară, dacă le oferi în dar un astfel de set. Asigură-te ca setul este adecvat vârstei celor mici şi că aceştia îl folosesc doar sub supravegherea ta, că siguranţa lor să fie pe primul loc.

Binoclu pentru copii

Copiilor le place foarte mult să exploreze, încă de la vârste fragede. Dacă îţi doreşti un cadou care să le trezească curiozitatea celor mici şi să îi încurajeze să descopere lumea înconjurătoare, alege un binoclu. Găseşti o mulţime de variante dedicate celor mici, la preţuri ce pornesc de la câteva zeci de lei şi ajung la sute de lei, în funcţie de model şi dimensiuni.

Skateboard

Mişcarea înseamnă sănătate, mai ales pentru copii. Ca să îi încurajezi pe cei mici să facă mai multă mişcare, ce ar fi să le oferi în dar accesorii cool? Un skateboard este un astfel de accesoriu, pe care copiii îl pot folosi în parc, în faţa blocului sau chiar în grădină. Optează pentru un model adecvat vârstei şi asigură-te că cel mic îl foloseşte doar sub supravegherea unui adult.

Cărţi de colorat

O carte de colorat va înveseli ziua copiilor creativi, ce iubesc culorile şi activităţile simple. Coloratul este relaxant, se poate practica aproape oriunde, pe plajă, în casă, la mall sau chiar în parc, unde mai pui că îi ajută pe cei mici să îşi dezvolte creativitatea şi abilităţile motorii fine. Cauta întotdeauna cărţi de colorat potrivite vârstei celor mici şi nu uita să completezi cadoul cu un set de creioane sau carioci.

LEGO

Cei mici nu îşi pot petrece toate zilele de vară afară, la joacă, în vacanţă sau în parc, aşa că e o idee bună să ai pregătite şi câteva activităţi pentru zilele petrecute în casă. Jocurile de LEGO sunt numai bune pentru a alunga plictiseală, îi ajută pe cei mici să îşi dezvolte gândirea critică şi abilităţile motorii fine şi sunt super distractive.

Un set LEGO poate fi un super cadou pentru copii, mai ales în perioada verii, când cei mici sunt în vacanţă şi se pot bucura de mai multe activităţi distractive.

Set de pictură

Nu te opri niciodată din a-i încuraja pe copii să îşi dezvolte creativitatea şi imaginaţia. O minte creativă înseamnă o mulţime de oportunităţi, dar şi o viaţă înconjurată de frumos. Un cadou ce îi susţine pe cei mici să îşi dea frâu liber imaginaţiei este un set de pictură. Are un preţ prietenos, iar copiii se pot bucura de el întreaga vara.

Hăinuţe din materiale lejere

Un cadou perfect pentru zilele călduroase de vară, hăinuţele lejere se pretează pentru orice vârstă. Poţi opta pentru rochiţe de fetiţe din in, cămăşuţe vaporoase din bumbac, seturi din vâscoză sau chiar încălţăminte, precum sandalele de copii.

Rochiţele de fetiţe din materiale lejere sunt o super alegere pentru tinerele domnişoare, mai ales că se asortează uşor, direct cu încălţămintea.

Cauta rochiţe pentru fetiţe în culori pastelate, precum lila sau roz somon ori modele în nuanţe tari, cum ar fi oranj, roşu sau verde. În afară de rochiţe pentru fetiţe, mai merg de minune şi tricourile, cămăşile, pantalonii scurţi sau fustele din materiale vaporoase.

Dacă preferi să te îndrepţi către încălţăminte, achiziţionează adidaşi de fetiţe din material textil sau piele, sandalele pentru copii ori balerini. Pentru băieţei, îndreaptă-te către pantaloni lejeri şi cămăşuţe de in, tricouri din bumbac sau jachete din denim.

Accesorii pentru sport

Accesoriile pentru sport sunt întotdeauna o idee bună, mai ales dacă vrei să le insufli celor mici pasiunea pentru mişcare. Îndreaptă-te către coarda de sărit, bicicletă, minge, seturi de badminton sau chiar seturi de ping-pong. Găseşti o mulţime de accesorii sport în magazinele dedicate, dar şi online, la retailerii de profil.

Jucării de pluş

Jucăriile de plus îi cuceresc rapid pe copii de vârsta mică, mai ales dacă este vorba de animalele sau personajele lor preferate. Jucăriile de plus au avantajul de a se găsi uşor pe piaţă, de la retaileri online la hypermarketuri, dar şi de a avea preţuri accesibile pentru toate bugetele. Cauta modele vesele şi colorate, care să le aducă zâmbetul pe buze copiilor.

Inspiră-te din lista de mai sus şi achiziţionează cadouri reuşite pentru cei mici, precum accesoriile de sport, hăinuţele din materiale lejere sau seturile de pictură.