Lista plantelor care te scăpă de problemele digestive

1 70207 original jpg jpeg

Te simţi balonat, iar durerile abdominale nu-ţi dau pace? Vestea bună este că multe dintre remediile oferite de farmacia verde a naturii ajută la ameliorarea acestor neplăceri. În plus, sunt uşor de preparat şi nu au efecte adverse precum medicamentele.

Durerile abdominale,senzaţia de greaţă,balonarea,arsurile stomacale şi diareea sunt semne clare ale indigestiei. Simptomele apar atunci când faci un exces culinar sau combini anumite alimente cu o durată de digerare diferită.

Pentru a combate aceste senzaţii neplăcute,apelează la remediile naturiste. În cazul indigestiei,leacurile preparate în casă dau rezultate foarte bune şi pot înlocui chiar medicamentele.

Ceaiul de iarbă-mare

Arsurile stomacale de după masă sunt semnele unei dereglări din cauza unor alimente. Pentru a trata aceste tulburări,bea un ceai de iarbă-mare,care are un efect antiparazitar şi calmant.

Ai nevoie de:4 linguri de pulbere de iarbă-mare,300 ml apă

Mod de preparare şi administrare:Se fierbe planta în apă timp de 20 de minute. Se beau câte 4 linguri pe zi,dimineaţa pe stomacul gol,până când dispar simptomele indigestiei.