Pleci într-o excursie de weekend? Uite 3 outfit-uri perfecte pentru asta!

Weekend-ul este cel mai așteptat moment al săptămânii, în care te poți relaxa și îți poți încărca bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

Pleci intr o excursie de weekend jpg

De aceea, atunci când alegi să îți petreci weekend-ul în deplasare, este important să te simți bine și să schimbi atmosfera de pe parcursul întregii săptămâni, acest lucru fiind foarte ușor de obținut prin ținutele purtate. Fie că vei face poze în acest weekend sau nu, este esențial ca ținuta să îți confere acea stare de liniște. Vrei să descoperi ținutele perfecte pentru acest lucru?

Iată 3 idei de ținute pe care să le porți într-un weekend în deplasare!

1. Ținută boho chic

Prima variantă de ținută este perfectă pentru oamenii aventuroși, artiști, visători. Boho chic este reprezentat de ținute lungi, vaporoase și largi, care îți permit să te miști în voie. Dantela, pălăriile și gențile mari caracterizează acest stil. Pe lângă faptul că arată bine, este și un stil extrem de confortabil, care te va face să te simți relaxată pe parcursul weekend-ului. Combină o rochie vaporoasă cu o curea lată, ghete și cercei mari și deja ai o ținută foarte stilată. Personalizează acest stil după bunul plac, astfel încât să te reprezinte cât mai bine.

2. Ținută lejeră

Era imposibil să lipsească din această listă ținuta lejeră, de tip casual. Totuși, poate ar fi mai bine să nu apelezi doar la un simplu trening, întrucât acesta nu te va scoate din monotonia zilelor săptămânale. Alege, în schimb, să combini perechea ta preferată de blugi cu o bluză interesantă, o pereche de adidași de femei și accesorii (lănțișoare, brățări, inele etc). La modlet.ro găsești o varietate de astfel de încălțăminte de unde să alegi. Regula esențială ar fi să alegi un element casual și să îl combini cu alte elemente mai elegante, pentru a te scoate din zona de cotidian.  

3. Ținută delicată

Ultima variantă este reprezentată de ținuta delicată, de tip ,,soft girl”, foarte în vogă la momentul actual. Această estetică este caracterizată de culori calde, pasteluri, haine împletite, ținute foarte feminine și accesorii drăgălașe. Efectul obținut de o astfel de ținută este feeric și te va face să te simți precum o zână. Fie că mergi la o plimbare și culegi flori sau ai parte de un picnic lângă râu, o ținută delicată este perfectă pentru tine dacă vrei să fii feminină și gingașă.

Dacă la muncă trebuie să respecți anumite reguli și coduri vestimentare, în weekend poți să apelezi la propria creativitate și imaginație și să porți numai ținute care să te scoată din zona monotoniei, care să te facă să te simți plină de viață, frumoasă și îngrijită. Dacă urmezi acest sfat și alegi una dintre ținutele de mai sus, vei vedea că îți vei demonstra ție că te iubești și, pe lângă serotonină, îți va crește și stima de sine, dar și calitatea timpului petrecut în weekend va fi mai ridicată, ceea ce îți îmbunătățește cu mult viața.

Sursa foto: pexels.com