Probleme de sănătate pe care nu trebuie să le ignori

1 74381 original jpg jpeg

Există anumite probleme de sănătate cu care majoritatea oamenilor se confruntă cel puţin o dată în timpul vieţii lor şi, de obicei, nu le acordă atenţia necesară.

Oamenii ignoră,de cele mai multe ori,aceste tipuri de probleme şi nu realizează că acestea pot fi simptome periculoase.

Iată care sunt simptomele bolilor de inimă,ignorate de către majoritatea oamenilor până când este prea târziu:

Probleme sexuale

Mulţi oameni cred că problemele sexuale sunt reflectarea mai multor bariere psihologice şi de multe ori acest lucru este adevărat. Cu toate acestea,în special la bărbaţi,acest lucru indică flux sanguin slab,care este caracteristic bolilor de inimă.

Sforăitul

Acest fenomen sună iritant,dar poate fi o problemă mai profundă şi mortală. Sforăitul poate indica o scurtă întrerupere a respiraţiei în timpul somnului,care este un semnal că există probleme psihologice sau fizice în organism,care nu sunt rezolvate. Sforăitul poate fi un semn al ritmului cardiac prea puternic,care,de asemenea,poate fi un indicator al problemelor cardiace.

Sângerarea gingiilor

Deseori,sângerarea gingiilor poate fi o consecinţă a infecţiei grave,parodontale,care poate chiar distruge osul maxilar. Această infecţie se poate răspândi în tot corpul. De asemenea,această infecţie creşte semnificativ riscul de atac de cord.

Tensiunea şi durerea în omoplaţi

Mulţi oameni,uneori,simt că "un elefant le este aşezat pe piept",în timpul unui atac de cord. În plus,majoritatea oamenilor înainte de un atac de cord simt durere de ceafă,senzaţie de apăsare în jurul umerilor şi furnicături în mâini.

Umflarea membrelor

Umflarea mâinilor şi picioarelor este normală şi se întâmplă zilnic,timp de câteva ori în timpul activităţilor fizice. Cu toate acestea,dacă observaţi umflături în timp ce vă odihniţi,iar acestea nu scad,cauza poate fi un blocaj în artere.