Remedii rapide contra durerilor de picioare

1 74415 original jpg jpeg

După o zi lungă de muncă şi alergat prin oraş, nu este de mirare că te dor picioarele. În acest caz, merită şi ele un moment de relaxare, iar soluţiile la care poţi apela sunt multiple.

Apa caldă,cel mai rapid medicament

Nimic nu te va ajuta mai mult decât o baie cu apă caldă! Adaugă în ea una sau două linguri de sare amară şi durerea va dispărea ca şi cum nu ar fi fost. În plus,te poţi uita şi la serialul tău preferat în acest timp.

Masajul,întotdeauna de folos

Picioarele tale se vor simţi minunat după un masaj din care,bineînţeles,să nu lipsească aromele plăcute ale uleiurilor esenţiale. Cel mai indicate sunt uleiul de lavandă,uleiul pentru bebeluşi sau chiar uleiul de măsline.

Citeşte şi:

Reţete naturale pentru frumuseţea ta

4 paşi pentru o pedichiură impecabilă

Aşază-le pe o suprafaţă ridicată

Uneori doar gândul de a-ţi pregăti o baie relaxantă sau efortul de a căuta uleiul esenţial,ţi se pare o activitate mult prea obositoare. În acest caz tot ce trebuie să faci este să pui sub ele câteva perne pentru a fi mai sus decât restul corpului. Astfel,ajuţi la drenarea fluidelor din corp,iar umflătura picioarelor se va retrage.

Alege o încălţăminte confortabilă

În multe cazuri durerile sunt provocate de o pereche de pantofi care-ţi ţin picioarele într-o poziţie incomodă. Este bine să alegi încălţămintea nu doar în funcţie de cum arată,ci şi cât de confortabilă este. Poţi ajuta piciorul dacă transferi o parte din greutatea lui în pernuţele cu gel pe care să le aşezi în pantofi. Acestea se găsesc în comerţ.