Remediu natural împotriva cancerului

1 67823 original jpg jpeg

Această combinaţie cu efecte antibiotic este recomandată persoanelor care se confruntă cu probleme de sănătate bacteriene şi virale. Mai mult decât atât, previne cancerul şi întăreşte sistemul imunitar.

Acest leac miraculos este,de asemenea,cunoscut sub numele de „mixtură de aur“,datorită proprietăţilor sale remarcabile pentru sănătate şi a aspectului care aminteşte de acest metal valoros.

Leacul este atât de puternic datorită proprietăţilor extraordinare ale ingredientelor din compoziţa sa:turmeric şi miere. Mierea şi curcuma sunt unele dintre cele mai bune remedii naturale şi combinarea lor are efecte antiinflamatoare,antibacteriene şi ţin cancerul la distanţă. De asemenea,amestecul are capacitatea de a îmbunătăţi digestia.

De ce ingrediente ai nevoie

1 linguriţă de coajă de lămâie rasă fin

1 lingură de curcuma

100 de grame de miere ecologică

2 linguri de oţet de mere

un vârf de cuţit de piper negru

Mod de preparare

Într-un bol,amestecă turmericul,oţetul de mere şi piperul negru. Adaugă coaja de lămâie,şi în cele din urmă,mierea. Omogenizează bine toate ingredientele până obţii un amestec omogen. Depozitează preparatul într-un bol de sticlă şi ţine-l la frigider.

Cum îl utilizezi

Pentru a beneficia de proprietăţile acestui amestec pentru întărirea imunităţii,îmbunătăţirea stării generale de sănătate şi pentru a preveni cancerul,trebuie să consumi o lingură din mixtură zilnic. În scopul de a obţine cele mai bune rezultate,ia remediul dimineaţa. Pune remediul în gură şi aşteaptă până când acesta se topeşte complet. După ce-l înghiţi,aşteaptă câteva minute înainte de a bea apă.

În caz de răceală sau infecţie,urmează următorul procedeu:ia o jumătate de linguriţă de amestec în fiecare oră,în primele două zile. În următoarele două zile,consumă o jumătate de linguriţă de remediu la fiecare două ore. După a patra zi,ia o jumătate de linguriţă de trei ori pe zi. Repetă cura,până vezi că te simţi mai bine.