Revelionul se apropie din nou, iar tu nu te-ai hotărât încă ce să porți? Vezi aici 3 variante de luat în calcul!

La fel ca în fiecare an, revelionul se apropie cu pași repezi, iar alegerea ținutei potrivite pentru a marca intrarea în noul an este una dintre preocupările principale ale unei femei.

image

Indiferent dacă planurile tale pentru seara de Revelion implică o petrecere la restaurant, o petrecere la un prieten sau un eveniment de familie, este important să alegi un outfit care să te reprezinte și să îți ofere confort în timp ca să întâmpini noul an cu optimism și eleganță.   

Iată 3 variante de ținute pe care să le iei în calcul pentru Revelion, ca să te faci remarcată în noaptea dintre ani

1.     Ținuta clasică de seară

Dacă intenționezi să petreci Revelionul într-un mediu mai formal, o ținută clasică de seară este întotdeauna o opțiune sigură, iar aici poate fi vorba despre o rochie lungă sau midi, în nuanțe festive precum roșu, auriu sau argintiu. Optează pentru un design care pune în valoare formele tale și adaugă detalii subtile precum paiete sau dantelă pentru un aer de glamour și completează look-ul cu o pereche de pantofi cu toc și accesorii pentru a străluci intens.

2.     Ținuta de tip glam casual

În continuare, dacă intenționezi să petreci Revelionul într-un cadru mai relaxat sau într-un eveniment mai casual, o ținută glam casual poate fi alegerea perfectă. Aici poți alege o fustă sau pantaloni eleganți, pe care să-i asortezi cu un top strălucitor sau chiar o bluză sofisticată, iar dacă ești genul căreia îi place să adauge un strop de originalitate ținutelor sale, poți încerca și o vestă sau un sacou. Pe lângă acestea, poți încerca o rochie din piele ecologică, precum sunt cele de pe StarShinerS.ro, care poate fi integrată atât într-un outfit casual, fie într-unul mai elegant, în funcție de preferințe. Într-un final, completează cu o pereche de pantofi cu toc mediu sau cu cizme elegante, iar lookul tău va fi perfect pentru a trece în noul an, arătând superb.

3.     Ținuta casual-chic

Nu în ultimul rând, pentru cei care doresc să sărbătorească într-un cadru mai relaxat, o ținută casual-chic poate fi alegerea ideală, iar în acest caz poți să alegi o pereche de pantaloni eleganți sau o fustă midi, pe care să o asortezi cu un pulover sau o bluză festivă. Ca să adaugi un strop de strălucire, poți să integrezi și câteva accesorii, precum o pereche de cercei sau o brățară strălucitoare. Desigur, ca să fie ținuta completă, adaugă și o pereche de pantofi cu toc mediu sau cu bocanci eleganți și vei obține un look în care te vei simți bine și vei arăta de milioane.

Prin urmare, revelionul este un moment special, iar alegerea ținutei potrivite contribuie semnificativ la atmosfera sărbătorii, deci trebuie aleasă cu grijă, ca să te simți bine. Cu variantele mai sus, poți petrece Revelionul cu încredere și stil, pregătindu-te pentru o noapte memorabilă și pentru a întâmpina noul an simțindu-te încrezătoare în propria piele.

Sursă foto: Unsplash.com



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg