„Săptămâna de aur a fertilităţii” aduce 50% reducere pentru fertilizarea in vitro

1 61507 original jpg jpeg

În perioada 25 iunie – 3 iulie, toate cuplurile înscrise în programul clinicii Fertilia pot accesa procedurile de fertilizare in vitro la un preţ redus cu 50%.

Şansa unei noi vieţi

”Săptămâna de aur a infertilităţii” reprezintă şansa unei noi vieţi pentru fiecare cuplu care suferă de infertilitate,care au încercat aproape toate tratamentele posibile,însă nu au avut un rezultat fericit. De multe ori,toate aceste proceduri şi investigaţii au un cost greu de suportat de către viitorii părinţi şi,de ce nu,adesea acesta este motivul principal pentru care cuplurile renunţă la visul lor de a aduce pe lume o nouă viaţă.

”Cred că poveştile merită întotdeauna un final fericit,tocmai de aceea doresc să ajut cuplurie care an de an încearcă să aducă pe lume un copil sănătos pe care să-l crească şi să-l iubească,dar nu reuşesc. Infertilitatea nu trebuie să doară,iar fiecare femeie ar trebui să îşi îndeplinească visul de a deveni mămică”,explică Dr. Ruxandra Dumitrescu,medic ginecolog în cadrul clinicii Fertilia.

Procedurile de vertilizare in vitro

Clinica Fertilia oferă o reducere de 50% în săptămâna 25 iunie – 3 iuliepentru toate procedurile de fertilizare in vitro,ICSI (injectare intracitoplasmică de spermatozoizi),PICSI (ICSI fiziologic) şi PGD (Preimplantation genetic diagnosis),punând la dispoziţia pacienţilor echipamente medicale de ultimă generaţie,menite să contribuie la creşterea ratei de succes a procedurilor efectuate. Mai mult decât atât,pentru cuplurile predispuse la boli genetice,clinica este dotată cu singurul laser PGD,modalitate prin care cuplurile pot afla şi preveni o sarcină afectată de o dereglare genetică sau cromozomală,testare ce face parte din procesul de fertilizare in vitro.

Pentru mai multe detalii despre programul naţional ”Săptămâna de aur a infertilităţii” accesaţi www.fertilia.roşi www.imidoresccopii.ro.Recente

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg