„Săptămâna de aur a fertilităţii” aduce 50% reducere pentru fertilizarea in vitro

1 61507 original jpg jpeg

În perioada 25 iunie – 3 iulie, toate cuplurile înscrise în programul clinicii Fertilia pot accesa procedurile de fertilizare in vitro la un preţ redus cu 50%.

Şansa unei noi vieţi

”Săptămâna de aur a infertilităţii” reprezintă şansa unei noi vieţi pentru fiecare cuplu care suferă de infertilitate,care au încercat aproape toate tratamentele posibile,însă nu au avut un rezultat fericit. De multe ori,toate aceste proceduri şi investigaţii au un cost greu de suportat de către viitorii părinţi şi,de ce nu,adesea acesta este motivul principal pentru care cuplurile renunţă la visul lor de a aduce pe lume o nouă viaţă.

”Cred că poveştile merită întotdeauna un final fericit,tocmai de aceea doresc să ajut cuplurie care an de an încearcă să aducă pe lume un copil sănătos pe care să-l crească şi să-l iubească,dar nu reuşesc. Infertilitatea nu trebuie să doară,iar fiecare femeie ar trebui să îşi îndeplinească visul de a deveni mămică”,explică Dr. Ruxandra Dumitrescu,medic ginecolog în cadrul clinicii Fertilia.

Procedurile de vertilizare in vitro

Clinica Fertilia oferă o reducere de 50% în săptămâna 25 iunie – 3 iuliepentru toate procedurile de fertilizare in vitro,ICSI (injectare intracitoplasmică de spermatozoizi),PICSI (ICSI fiziologic) şi PGD (Preimplantation genetic diagnosis),punând la dispoziţia pacienţilor echipamente medicale de ultimă generaţie,menite să contribuie la creşterea ratei de succes a procedurilor efectuate. Mai mult decât atât,pentru cuplurile predispuse la boli genetice,clinica este dotată cu singurul laser PGD,modalitate prin care cuplurile pot afla şi preveni o sarcină afectată de o dereglare genetică sau cromozomală,testare ce face parte din procesul de fertilizare in vitro.

Pentru mai multe detalii despre programul naţional ”Săptămâna de aur a infertilităţii” accesaţi www.fertilia.roşi www.imidoresccopii.ro.



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg