Secreţie galbenă vaginală. Ce boli neplăcute poate ascunde

secreţie galbenă vaginală jpeg

Secreţiile vaginale la femei nu sunt considerate anormale, de aceea, nu trebuie să fie considerate o boală. Totuşi, atunci când ele sunt de culoare galbenă şi au un anumit miros, se produce o confuzie. Orice arată diferit este văzut ca un simptom al unei probleme de sănătate. Iată ce trebuie să ştii despre o secreţie galbenă vaginală.

Scurgerile vaginale produc frică. Câteodată nu este nimic grav,totuşi,unele femei se pot confrunta cu probleme de sănătate. Cel mai corect lucru pe care trebuie să-l faci atunci când te confrunţi cu o secreţie galbenă vaginală, este să mergi la un medic pentru a vedea dacă este nevoie de un tratament sau nu. Câteodată,aceste scurgeri îşi schimbă culoarea şi devin galbene,verzi sau cu sânge. Acest lucru arată că în corp s-a produs o schimbarecare a produs această reacţie. De aceea,este mai bine să iei măsurile de precauţie din timp şi să investighezi posibila cauză,deoarece tratamentele diferă. O secreţie galbenă vaginală poate indica prezenţa unor probleme medicale. Acestea pot apărea atunci când există un nivel ridicat de stres,când sunt prea multe toxine în corp sau stilul de viaţă este unul nesănătos. În cazul în care cauza descărcărilor vaginale este stresul,ele vor dispărea după ce nivelul va scădea. În alte cazuri,va fi nevoie de un tratament,după ce medicul va constata care este cauza în funcţie şi de alte simptome.

Secreţie galbenă vaginală - Principalele cauze ale scurgerilor vaginale de culoare galbenă:

-Bolile trasmise prin contact sexual;

-Boala Chlamydia,infecţia bacteriană;

-Gonoreea;

-Vulvovaginita;

-Cervicita.

În cazuri foarte rare,

de vagin poate provoca o secreţie galbenă vaginală. Pe lângă aceste scurgeri,femeile care suferă de cervicită se pot confrunta cu menstruaţie neregulată,probleme cu fertilitatea şi dureri.

Vulvovaginita este inflamaţia care afectează pereţii vaginului,şi este afecţiunea cu care foarte multe femei se confruntă. Alte simptome ale acestei boli sunt:vagin uscat şi durere la urinare.

Boala Chlamydia este produsă de infecţia bacteriană transmisă prin contact sexual. La fel,şi gonoreea poate fi transmisă tot prin contact sexual, iar simptomele pe care le are în afară de o secreţie galbenă vaginală sunt durerile pelviene.

Credit foto: www.boldsky.comRecente

Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg