Sfaturi și trucuri pentru îngrijirea părului cu produse Pandera.ro

Un păr curat și îngrijit este una dintre cărțile noastre de vizită atunci când vorbim despre viața noastră socială și despre interacțiunile zilnice cu cei din jur.

image

Pandera este și în acest caz aliatul tău pentru că vine în întâmpinarea nevoilor tale cu produse calitative și inovatoare, ce te pregătesc pentru orice eveniment sau doar pentru rutina zilnică.

Următoarele produse sunt destinate exclusiv îngrjijrii părului, create din ingrediente naturale ce nu distrug structura naturală a părului, ci ajută la obținerea unei coafuri perfecte de fiecare dată, fară a fi nevoie de vizite regulate la salonul de înfrumusețare.

1. Pentru nevoile parului creț, Pandera are în stoc uleiul de Argan din Maroc pentru încrețirea părului. Acest ulei oferă instantaneu parului tău bucle viguroase, flexibile, dar și cu o rezistență îndelungată. Formula non-lipicioasă și non-grasă se absoarbe rapid, revitalizează parul și creează buclele ideale ce nu se lipesc între ele. Uleiul de Argan din Maroc pentru încrețirea părului este la un preț imbatabil, doar 69 de lei.

2. Pentru a obține un par drept, perfect hidratat și moale la atingere, Pandera oferă crema pentru îndreptarea și hidratarea părului iHair 2 în 1. Acest produs întărește firul de par, protejează culoarea și va reduce daunele părului cauzate de tratamentele termice constante de îndreptare. Vine cu un aplicator inclus ce permite aplicarea uniformă a produsului și este fabricat folosind ingrediente hrănitoare active precum colagen, glicerină, ulei de trandafiri, extracte de plante. Această cremă de îndreptare protejează părul, îl menține sănătos și are un miros plăcut. Iar prețul este la fel de “delicios”, doar 68 de lei.

3. Pentru că nu mereu dispunem de timpul necesar pentru aranjarea sau uscarea părului folosind toate acele echipamente destinate acestor acțiuni, Pandera oferă și acest prosop multifuncțional pentru ca uscarea părului sau fie mai rapidă și mai eficientă. Acest prosop pentru uscarea părului este extrem de absorbant și crezi sau nu, îți vă usca părul în maximum 5 minute. Acest prosop este super absorbant, iar spre deosebire de uscătorul electric care poate deshidrata părul prin încălzirea sau arderea scalpului din cauza căldurii folosite, provocând în cele din urma căderea parului, acest prosop va menține hidratarea naturală a rădăcinii și a firului de păr. Toate aceste beneficii se pot obține la prețul de 59 de lei.

4. Poate că deseori ne confruntăm cu un păr tern, un fir de păr mai gros ceea ce rezultă într-o coafură lipsită de volum, dar Pandera vine cu soluția și aici. Spray-ul pentru volum și coafare Fluffy Hair oferă rezultate vzibile în doar 5 minute, este necesar doar să fie aplicat la rădăcini, iar spray-ul vă oferi un volum vizibil și rezistent pe durata întregii zile. Arată spectaculos în fiecare zi sau la orice eveniment participi, spray-ul pentru volum va avea gija de detaliile fiecărei apariții a ta. Acest produs este la doar 49 de lei.

5. Daca te confrunți cu par fin, fire albe sau zone rărite mai ales la nivelul frunții, o ajustare rapidă este răspunsul nevoilor tale și aici intervine pudră colorantă pentru păr. Această pudră este special concepută pentru a reumple și contura spațiile în care părul lipsește. De asemenea, este perfectă și pentru a colora părul grizonat fară a afecta chimic firul de păr. Se poate utiliza ori de cate ori este nevoie iar formula bazată pe extract de trandafir și vitamina E protejează firul de păr și conferă o senzație de păr fin, mătăsos și îndesit pe întreaga durată a zilei.

Oferă-ți îngrijijrea adecvată tipului de păr pe care îl ai și beneficiază de aceste produse profesionale ce în mod normal într-un salon ar avea costuri duble sau triple, însă tu le poți folosi din confortul casei tale la prețuri avantajoase!



Recente

Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg