Ce culori să porți dacă ai părul blond. Descoperă ce te avantajează!

Dacă ai părul blond, trebuie neapărat să descoperi care sunt culorile ce te vor avantaja, astfel încât să atragi toate privirile din jurul tău! De aceea, îți spunem ce ținute să alegi, fie că pleci la serviciu, la o petrecere sau la o întâlnire cu prietenele.

Ce culori să porți dacă ai părul blond  jpg

Ca să îți îmbunătățești experiența la cumpărături, cel mai simplu este să te axezi pe culorile ce ți se potrivesc. Desigur, calitatea, lungimea și modelele articolelor vestimentare contează, dar când știi cu ce îți stă cel mai bine, alegerea este din start mai ușoară.

Citește și: Blond, brunet, șaten sau roșcat? Care este cea mai atrăgătoare culoare a părului 

Portocaliu și roșu 

Poartă mai des haine portocalii și roșii, deoarece acestea îți vor pune în evidență cele mai frumoase trăsături! De asemenea, se spune că aceste două culori simbolizează energia, vitalitatea, dorința de aventură, încrederea în sine și starea bună de sănătate, așa că pentru a fi în formă iarna aceasta, nu te da înapoi de la astfel de haine! Pentru un impact maxim, asociază această combinație cu un ruj de culoare neutră. 

INFO: Părul blond strălucește, mai ales, când este accesorizat cu bijuteriile potrivite. Ți se potrivesc de minune pietrele prețioase din citrin și topaz, dar și aurul galben. 

Lavandă 

„Blondelor cu pielea deschisă la culoare, li se potrivește lavanda‟, spune stilistul Elizabeth Kosich, pentru „Best Life”. Această nuanță este versatilă și o poți purta, cu încredere, atât la evenimente, cât și la serviciu sau la ieșirile din oraș. „Este culoarea opusă galbenului și, de aceea, ajută la evidențierea trăsăturilor‟, remarcă specialista în modă. 

Vezi și: Blond platinat, prea îndrăzneț? Nici vorbă! Dovada că oricine îl poate purta 

Argintiu și auriu 

Dacă te pregătești de o petrecere și îți dorești să ieși în evidență, cel mai bine este să porți obiecte vestimentare argintii sau aurii, ce vor „arăta uimitor‟ pe tine, după cum spune stilistul Andie Sobrato. De asemenea, culoarea șampaniei poate fi o opțiune excelentă, mai ales, pentru petrecerea de Revelion ce urmează. 

Sursă foto: Shutterstock