Şlapii – Un must-have pentru vara 2022

Ţinutele estivale emană vitalitate, tinereţe şi culoare, astfel că fiecare va încerca să îşi creioneze outfit-uri cât mai luminoase şi moderne.

image

Vara este sezonul soarelui şi florilor, al culorilor şi bucuriei, amprentă pe care stiliştii o dau oricărei tendinţe şi oricăror abordări vestimentare. Încălţămintea joacă un rol esenţial în definitivarea look-ului estival, papucii de plajă fiind vedetele sezonului estival 2022.

Când purtăm şlapi

Atât de comozii şlapi ocupă în vara aceasta un loc foarte important în ţinutele feminine. Deşi au fost destinaţi iniţial doar purtării cu ţinute de plajă, atunci când îţi alegi papuci plaja dama trebuie să ştii că îi poţi introduce în orice tip de ţinută estivală, excepţie făcând doar abordările vestimentare formale şi cele exclusiv sportive. Astfel, vei putea purta comozii şi practicii şlapi atunci când pleci în oraş, când te pregăteşti să faci o plimbare prin parc, dacă mergi la cumpărături şi chiar şi atunci când ai o întâlnire romantică, relaxată şi degajată. 

Şlapii potriviţi fiecăror preferinţe

Noile tendinţe poziţionează şlapii şi papucii de plajă pe un loc de top în preferinţele design-erilor, astfel că se acordă o foarte mare atenţie proceselor de fabricaţie. Poţi opta pentru modele simple sau accesorizate, pentru şlapii din piele sau din plastic, pentru cei cu talpă joasă şi comodă sau poţi alege o pereche de papuci de plajă sofisticată şi foarte modernă. 

Cum aleg perechea potrivită

Fiind o încălţăminte deschisă, este foarte important să îţi procuri perechea care se va potrivi perfect măsurii piciorului tău. Elimini astfel riscul de a te confrunta cu neplăceri şi de a-ţi provoca răni. Încearcă să stabileşti în ce ţinute vei include şlapii, pentru a-ţi putea procura modelele potrivite, atât ca design şi culoare, cât şi din punct de vedere al confortului. Adoptă şlapii din plastic sau spumă de cauciuc pentru ţinutele de plajă, iar pentru outfit-urile de oraş adoptă modele din piele sau fibre textile. Fii curajoasă şi jonglează cu tonurile cromatice, aducând aerul de vară în fiecare piesă a look-ului tău.

image

Ţinute estivale potrivite şlapilor şi papucilor de plajă

Rochiile vaporoase şi lungi, realizate din fibre subţiri şi plăcute, pot fi purtate cu o pereche de şlapi din piele, asortaţi cromatic tonalităţilor care predomină pe rochiţă. Este o ţinută de zi, ideală pentru o sesiune de cumpărături, o ieşire în oraş cu prietenii sau pentru o plimbare prin parc. De asemenea, şlapii se vor potrivi foarte bine într-o ţinută casual realizată dintr-o rochie tip cămaşă sau din pantaloni scurţi şi o bluză vaporoasă. Alege fustele lungi şi largi, poartă-le cu un top şi adaugă o pereche de şlapi accesorizaţi şi moderni, obţinând astfel un look urban casual tineresc şi în trend. Vrei o abordare sport, atunci poartă şlapii preferaţi cu o pereche de colanţi trei sferturi şi o bluză asimetrică, lejeră şi vaporoasă. De asemenea, combină o pereche de blugi decupaţi cu o bluză imprimată şi adaugă o pereche de şlapi coloraţi. Pentru ţinutele de plajă, jonglează cu texturile şi culorile, asortând costumul de baie cu papucii de plajă, geanta tip coş şi rama ochelarilor de soare. Adaugă un pareo vaporos şi nu uita de protecţia solară şi prosopul de plajă. Şlapii şi papucii de plajă nu trebuie să lipsească din dulapul cu pantofi în această vară, astfel încât să îţi poţi crea unele dintre cele mai îndrăzneţe şi jucăuşe ţinute estivale.



Recente

ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg