Ţi-e teamă de cancer? Îl vom putea anihila din vreme prin testul respiraţiei!

1 70459 original jpg jpeg

Zilele sunt numărate până când oamenii de ştiinţă vor pune la dispoziţie testul care detectează riscul de cancer la stomac. Ei au făcut cercetări şi au descoperit că doar printr-o simplă respiraţie poţi afla dacă rişti să te îmbolnăveşti.

Investigaţia oamenilor de ştiinţă din China,Letonia şi Israel arată că anumite substanţe chimice care se regăsesc în respiraţiaoamenilor pot scoate la iveală semne precanceroase.

Cu ajutorul acestui test se pot identifica în paticularităţile respiraţiei anumite schimbări care prevestesc riscul de cancer.

Experţii intenţionează să efectueze cercetări mai ample,deoarece cred că pot obţine infomaţii şi mai preţioase despre cum se dezvoltă acest tip de cancer stomacal. Ţinta oamenilor de ştiinţă este să descopere şi să trateze din timp

Tema acestui studiu a pornit de la statisticile îngrijorătoare din Marea Britanie,unde s-au înregistrat aproximativ 7.300 de cazuri de cancer de stomac în fiecare an.

Lucrurile sunt şi mai complicate în ţările vestice unde diagnosticarea se face tardiv,prin urmare rata de supravieţuire este scăzută.

Una dintre cele mai importante greşeli în acest sens este stabilirea greşită a diagnosticului,din cauza simptomelor comune şi altor boli:indigestie şi durere de stomac.

Doctorul Emma Smith,om de ştiinţă la Institului Oncologic de Cercetări din Marea Britanie,spune că:„diagnosticarea cancerului în stadii incipiente reprezintă cea mai bună şansă pentru pacienţi de a primi un tratament care să aibă succes“.

Poţi preveni apariţia cancerului şi prin remedii 100% naturale:Anasonul calmează crizele de stomac

Durerile de stomac sunt cauzate frecvent de sedentarism,de cititul în timpul meseişi de somnul de după masă. Acestea îngreunează digestia şi fac să apară tot felul de complicaţii,de la senzaţii de greaţă,la gastrite.

Poţi ameliora simptomele dureroase consumând anasonul sub formă de infuzie,pe care o prepari din 10 g de plantă uscată şi mărunţită la 100 ml de apă.

Poţi face şi sirop din anason,din care bei două-trei linguri pe zi. Când apar crizele de stomac,bea infuzie din seminţe de anason şi cosumă câte o ceaşcă după ce ai mâncat.

Busuiocul alină durerile ulcerului

Bun stimulent al digestiei,busuiocul are acţiune carminativă,adică absoarbe gazele intestinale,şi acţionează ca un pansament gastric.

Bea infuzie de busuioc,pe care o faci dintr-o lingură de plantă la 200 ml de apă fiartă. După ce o laşi la răcit 10 minute,consumă câte o ceaşcă pe zi,într-o cură de trei zile.

Pulberea de busuioc,obţinută din măcinarea florilor uscate,combate ulcerul gastric. Pe stomacul gol,de trei ori pe zi,ţine câteva minute pe limbă pulberea,după care înghite cu apă.

Obligeana reduce durerile

Remediu eficient în crizele de stomac,obligeana are calităţi antibiotice excelente în infecţia cu Heliobacter pylori. Nu lasă afecţiunea să se răspândească în organism,reduce spasmele stomacului şi calmează durerile.

Ia pe stomacul gol pulbere de rădăcină de obligeană,câte o jumătate de linguriţă,de patru ori pe zi.Recente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg