Tips & tricks pentru o garderobă stilată în sezonul rece

Deși încă ne bucurăm de vară și de zilele sale călduroase, sezonul rece se apropie cu pași repezi. Cum fiecare dintre noi își dorește să iasă mereu în evidență și să aibă un look reușit indiferent de eveniment sau anotimp, garderoba necesită multă atenție în această perioadă.

image

Chiar dacă temperaturile sunt încă ridicate, curând răcoarea toamnei se va instala și va impune ținute cu piese vestimentare mult mai călduroase. Din acest motiv, este esențial să începi să îți pregătești garderoba corespunzătoare următorului sezon.

Iată câteva recomandări care să te ajute să compui outfituri stilate în această toamnă

Inspectarea șifonierului

Pentru început, înainte de a face orice demers în achiziționarea unor elemente vestimentare noi, este indicat să îți inspectezi bine șifonierul. Cu această ocazie poți descoperi ce haine potrivite ai pentru sezonul rece și să le triezi astfel încât să vezi ce se mai poate purta și ce nu. Acest pas esențial dacă îți dorești să ai o garderobă cu piese vestimentare ușor de combinat între ele, care să-ți permită să creezi cele mai reușite outfituri.

Alegerea paletei de culori

Dacă primăvara și vara se poartă în general culorile aprinse și vesele, toamna și iarna atenția se îndreaptă către nuanțe neutre. Așadar, dacă acest tip de culori te reprezintă, ele nu ar trebui să lipsească din șifonierul tău. În plus, ai în vedere și ușurința cu care se pot combina culorile alese între ele. Pentru a nu te lovi de situații în care simți că nu ai cu ce te îmbrăca, este important să acorzi atenție și acestui aspect. Orientează-te către nuanțe de bej, gri, maro, negru, roșu, portocaliu, violet și galben, acestea fiind definitorii în ceea ce privește sezonul rece care debutează cu anotimpul toamna.

Alegerea încălțămintei

Un aspect important de luat în considerare atunci când îți alcătuiești garderoba, este reprezentat de încălțăminte. Ceea ce porți în picioare poate transforma radical o ținută, fapt pentru care este recomandat să faci alegeri avantajoase care să-ți contureze și accentueze trăsăturile de care te simți cu adevărat mândră. Odată cu instalarea toamnei, din dulap nu pot să lipsească botinele și cizmele de dama de la Kalapod.net, care sunt perfecte pentru outfiturile stilate din sezonul rece. Poți opta pentru culori aprinse, închise sau neutre în funcție de preferințele personale, dar ținând cont și de restul pieselor vestimentare pe care le ai.

Elementele statement

În perioada care urmează, nimănui nu ar trebui să îi lipsească din șifonier elementele statement precum sacourile în carouri, paltoanele și trenciurile bej, cizmele lungi, botinele colorate, fustele midi, cardiganele și rochiile. Toate aceste piese trebuie alese cu multă grijă și atenție asupra materialelor și a croiurilor. Este recomandat să faci alegeri sustenabile pentru a te bucura de haine mulți ani, dar  nu uita să ai în vedere și personalitatea și trăsăturile tale pentru ca ceea ce porți să te avantajeze în orice moment.

Prin urmare, crearea unei garderobe stilate nu este chiar o misiune așa dificilă, dacă ai în vedere aspectele menționate anterior. Descoperă noile tendințe și ia deciziile care ți se potrivesc pentru a te simți bine în pielea ta zi de zi indiferent de contextul în care te afli.

Sursa foto: Pexels.com



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg