TOP 5 idei de ținută pentru domnișoarele de onoare

Domnișoarele de onoare sunt unele dintre cele mai importante persoane de la o nuntă. Acestea sunt un ajutor real pentru mireasă, atât în ceea ce privește organizarea nunții, cât și în ziua marelui eveniment. În funcție de tema nunții, mireasa își poate dori ca domnișoarele de onoare să aibă o vestimentație aparte, mai ales pe timpul zilei. 

image

Iată care sunt cele top 5 idei de ținute pentru prietenele tale, care să te ajute să ai o nuntă ca în basm:

1. Costum tradițional

Dacă îți dorești ca nunta ta să respecte tradițiile și să fie una cu specific românesc, atunci poți alege ca domnișoarele de onoare să poarte un costum tradițional sau doar o iei asortată cu o fustă clasică simplă. Mai mult, dacă și tu ca mireasă vei opta pentru purtarea unei costum tradițional și specific zonei din care provii, nunta va căpăta un specific aparte. 

2. Rochii în aceeași culoare

Dacă pentru nunta ta ai ales o temă de culoare, atunci rochiile domnișoarelor de onoare pot fi în aceeași culoare, iar cavalerilor de onoare le îi poți asorta cu un papion de aceeași nuanță. Pentru a diversifica rochiile și pentru a le avantaja pe toate fetele, poți alege să achiziționez materialul, iar fiecare dintre ele să își creeze rochia în funcție de dorințele sale. 

3. Fuste din tulle în diverse culori

Fusta din tulle a fost și va fi mereu favorita domnișoarelor de onoare. Aceasta poate fi purtată într-un mod puțin mai sport, cu o pereche de teniși și un tricou, pentru o nuntă mai non-conformistă sau poate fi completată cu o bluziță albă și o pereche de sandale cu toc. La fel ca la rochițe, acestea poți realizate în culoarea tematicii nunții tale sau într-o culoare pe care ți-o dorești tu. 

4. La libera alegere

În ultima perioadă, majoritatea fetelor aleg ca domnișoarele de onoare să fie îmbrăcate într-o anume tematică, însă nu trebuie să fie obligatoriu în acest mod. Poți opta pentru rochii elegante, de seară, de la Atmospherefashion.ro, alese de fiecare în parte și în care să se simtă cât mai bine. În acest fel, atât ele, cât și tu vă veți distra și vă veți simți cât mai bine la nuntă. 

5. All black

Nimic nu scoate în evidența rochia ta albă decât domnișoarele tale de onoare îmbrăcate în rochii de seara de culoare neagră. Un astfel de contrast va fi greu de ignorat, iar pozele realizate la sesiunea foto vor fi cu siguranță impresionante.

Domnișoarele și cavalerii de onoare vor completa imaginea perfectă a nunții tale, motiv pentru care look-ul lor este extrem de important. Mai mult, aceștia se vor asigura ca totul se desfășoară conform dorințelor tale, iar în caz de surprize neplăcute ei vor fi persoanele ce se vor ocupa de rezolvarea acestora. Asigurați-vă, deci, că cei ce ocupă aceste locuri sunt cu adevărat prietenii voștrii și persoane de încredere. 

Sursa foto: pexels.com