Tratează problemele digestive cu ceaiul de ghimbir şi aloe vera

1 74080 original jpg jpeg

Ceaiul cu ghimbir şi aloe vera este remediul natural în tratarea gastritei, reducerea colesterolului rău şi eliminarea toxinelor acumulate în organism.

În medicina naturistă,ghimbirulşi aloe vera sunt ingredientele cele mai cunoscute şi utilizate.

Beneficiile ceaiului cu aloe vera şi ghimbir

b38979ca0f6729deb9f850a9f269500d jpg jpeg

Remediu pentru durerea menstruală

Ceaiul este foarte bun pentru femeile care se află la menstruaţie sau la menopauză. La menopauză,ele se confruntă cu scăderea şi creşterea în greutate,bufeuri,accelerarea sau îngreunarea metabolismului ori mâini şi picioare reci.

Combate gastrita

Ceaiul de ghimbir şi aloe vera are capacitatea de-a proteja stomacul de bacteria care dezvoltă gastrita şi ulcerul gastric. În plus,reduce durerea,greaţa şi disconfortul produse de anumite afecţiuni ale stomacului,deoarece ambele ingrediente sunt sursă de substanţe antiinflamatoare.

Citeşte şi:Remedii cu ceapă verde şi usturoi verde

Acţionează ca un analgezic natural

Ghimbirul acţionează ca un analgezic natural şi are aproape aceleaşi proprietăţi ca şi ibuprofenul. Băutura pe bază de ghimbir şi aloe vera combate disconfortul asociat cu:-Osteoartrita-Durerea musculară-Durerea de cap-Durerea menstruală

Reduce colesterolul rău

Dacă bei ceai de ghimbir şi aloe vera zilnic,reduci în mod semnificativ trigliceridele şi colesterolul rău. Nu consuma mai mult de trei grame de ghimbir pe zi.

Citeşte şi:Ai răcit? Bea acest tonic cu efect antibiotic

Cum se prepară ceaiul cu ghimbir şi aloe vera Ai nevoie de:

-250 ml apă

-½ lingură de ghimbir ras

-1 lingură de gel de aloe vera

-1 lingură de miere

Pune apa la fiert într-o oală mică. Când începe să fiarbă adaugă ghimbirul proaspăt ras şi gelul de aloe vera. Se lasă la fiert 15 minute,apoi se dă vasul deoparte. Acoperă recipientul cu o farfurie şi lasă soluţia la infuzat încă 10 minute. Toarnă lichidul în cană şi adaugă mierea. Bea-l dimineaţa înainte de micul dejun.

Credite foto:www.steptohealth.com,www.emaze.com