Noi pachete TV de la primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România

1 focus sat pachete noi png png

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, lansează din 15 iunie o nouă ofertă de pachete tv satelit. Noul portofoliu de pachete tv satelit, care reuneşte programe bogate şi atrăgătoare menite să răspundă cât mai bine gusturilor variate şi preferinţelor publicului, este de acum disponibil atât în varianta tv fără abonament cât şi în cea cu abonament.

Noile pachete tv satelit acoperă toate genurile de programe şi în plus oferă clienţilor acces gratuit în aplicaţia Focus Sat, care permite vizionarea conţinutului tv preferat oriunde, oricând, pe orice dispozitiv smart mobil sau fix. Cu o structură inovatoare, incrementală, noua împachetare oferă opţiuni variate de conţinut şi preţ pentru un public divers şi modern, care pune accent pe libertatea de alegere.

Acces - pachetul de bază, acoperă toate genurile de programe – este o primă întâlnire cu serviciile Focus Sat;

Acces Plus - pachet extins, cuprinde toate canalele tv din pachetul de bază şi aduce în plus mai multe filme, documentare, programe pentru copii, inclusiv acces la biblioteca extinsă cu conţinut Video on Demand din aplicaţia Focus Sat (titluri de la AMC, Comedy Central, National Geographic, Minimax, JimJam, Nickelodeon) – pentru accesul la un conţinut complex, care acoperă preferinţele mai multor membri, de vârste diferite, ai unei familii;

Access Max - pachet de tipul all-inclusive, asigură acces la toate canalele din grilă, inclusiv la biblioteca extinsă cu conţinut Video on Demand din aplicaţia Focus Sat, precum şi la platformele partenere, HBO GO, Filmbox Live, Antena Play – pentru cele mai sofisticate gusturi;

Acces Panonia - pachetul cu cele mai multe canale în limba maghiară, precum şi canalele esenţiale în limba română – pentru vorbitorii limbii maghiare.

Pentru publicul în căutare de conţinut tv premium, Focus Sat oferă extra opţiunile tv MaxPak (cu canalele HBO şi Cinemax), Adult (cu canale pentru adulţi) şi Panonia (varianta care include doar canale în limba maghiară). Oferta integrală este disponibilă pe https://www.focussat.ro/.

Cu această ocazie, Focus Sat anunţă şi lansarea unor canale noi în oferta de pachete tv satelit. Kanal D HD, SportExtra şi CNBC intră în pachetele Acces, Acces Plus şi Acces Max. Canalul pentru adulţi Vixen intră în pachetul Acces Max şi în extra opţiunea Adult.

Focus Sat, prin multitudinea şi varietatea de genuri a televiziunilor din pachetele sale, prin ofertele de furnizare a conţinutului tv satelit (cu abonament sau fără abonament), este un partener ideal atât pentru cei care îşi doresc o relaţie pe termen lung, cât şi pentru cei care caută soluţii tv sezoniere. În plus, prin accesul la aplicaţia Focus Sat, la conţinutul de calitate în regim video on demand din biblioteca video, se adaugă mobilitatea şi posibilitatea clienţilor de a accesa programele tv preferate de pe orice tip de dispozitiv. Astfel, Focus Sat defineşte o nouă experienţă de a trăi televiziunea.