5 rivali ai relaţiei

1 51346 original jpg jpeg

Dacă Angelina Jolie sau Jessica Alba i-ar face ochi dulci partenerului tău, probabil că ai avea motive întemeiate să te temi că îl vei pierde.

Însă,cum o astfel de situaţie ar putea fi cel mult în imaginaţia partenerului tău,ar trebui să îţi îndrepţi atenţia către alţi rivali ai relaţiei.

Prietenele tale

Prietenele tale răutăcioase îţi pot pune în pericol situaţia,fie făcându-te să crezi că nu este bărbabtul potrivit pentru tine,fie prin ademenirea lui.

Mama lui

Îţi place nespus de mult de partenerul tău,însă când vine vorba de mama lui nu poţi spune acelaşi lucru? Ei bine,asta nu înseamnă că trebuie să şi arăţi acest lucru. O strânsă relaţie cu mama lui va prinde bine relaţiei. Dar ai grijă să nu treci graniţele acelei relaţii oficiale şi să începi să-i povesteşi viitoarei soacre tot ce face băiatul ei. Cu siguranţă,nu îi va conveni nici ei,nici lui.

Fosta lui prietenă

În general,cu cât stă mai departe de el,cu atât mai bine. În cazul în care ştii că ea încă mai simte ceva pentru partenerul tău,există şansa ca ea să facă anumite lucruri pentru a-l recuceri. Însă,atunci când există dragoste,respect şi încredere de ambele părţi,lucrurile pot lua o întorsătură destul de rar.

Prietenii lui cei mai buni

Dacă iubitul tău este genul de persoană care ţine cont foarte mult de părerea celor din jur,înseamnă că prietenii lui cei mai buni au un cuvânt de spus în ceea ce priveşte relaţia voastră. Cel mai bine este să încerci să te înţelegi bine cu toată lumea. Însă,în cazul în care observi că prietenii lui fac anumite gesturi care v-ar putea pune în pericol relaţia,găseşte o modalitate prin care să-i arăţi asta şi partenerului tău,fără ca tu să ai de suferit.

Colegii de muncă

În general,colegii de muncă pot fi un rival al relaţiei,mai ales atunci când lucraţi împreună. Este de la sine înţeles că toţi colegii voştri vă vor urmări toate mişcările. Însă,discreţia voastră ar putea salva relaţia. Cu cât văd şi ştiu mai puţin despre voi doi,cu atât aveţi şanse mai mari de a avea o relaţie fericită.