5 sfaturi în alegerea cadourilor de Moş Nicolae

1 52724 original jpg jpeg

Nu mai e mult până la sosirea lui Moş Nicolae. Dacă te gândeşti deja ce cadou să-i cumperi celui mic, împarte bugetul astfel încât să pui accentul mai mult pe calitate, şi nu pe cantitate. Iată cei 5 paşi pe care trebuie să-i urmezi pentru a îndeplini cu brio rolul de Moş Nicolae!

1.   Hotărăşte mai întâi suma pe care vrei să o aloci cadourilor!

Nu pleca la cumpărături sau nu începe căutarea de cadouri online până nu hotărăşti câţi bani ai disponibili pentru cadourile de Moş Nicolae. Altfel,te poţi entuziasma şi poţi cheltui mai mult decât ar fi fost necesar pe lucruri de care micuţul tău nu are neapărată nevoie şi nici nu sunt calitative. Cele mai multe dintre jucăriile de pe piaţă sunt umplute cu “puf” care poate cauza reacţii alergice şi probleme respiratorii multor bebeluşi,iar hăinuţele conţin chimicale şi pesticide.

2.   Nu cumpăra din impuls!

Mai ales în perioada sărbătorilor magazinele pentru copii sunt pline cu tot felul de jucării,hăinuţe,globuleţe,decoraţiuni foarte atractive. Încearcă să faci cumpărături cu cap,nu doar să te laşi dusă de val de reclamele de la televizor,de pe internet sau afişele din vitrinele magazinelor cu super-oferte.

Cumpără-i prichindelului obiecte şi articole de calitate şi care îi sunt într-adevăr necesare. În acest sens,cele mai bune sunt produsele organice,eco şi bio deoarece sunt lipsite de chimicale şi pesticide care pot pune în pericol sănătatea copiilor.

3.    Vezi ce cumpărături sunt mai avantajoase-cele online sau cele din magazinele fizice!

Înainte de a merge direct în aglomeraţia din centrele comerciale,începe cu o căutare pe internet după site-uri dedicate special copiilor. Pe  site-ul www.napati.rovei găsi o mulţime de produse ecologice pentru copilul tău,dar şi pentru tine. De la încălţăminte ecologică,hăinuţe organice,jucării ecologice şi pănă la dulciuri bio,ai o paletă largă de unde poţi alege cadouri sănătoase pentru cei mici. Livrarea se face gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 150 RON,în limita de greutate a comenzii de 1 kilogram.  În cazul în care eşti adepta cumpărăturilor direct din magazin,pe Str. Ştefan cel Mare,nr. 15,lângă Circ,vei găsi magazinul Napati,într-un décor călduros şi primitor.

5.   Alege produsele ecologice!

Odată ce ai hotărât dacă vei fi un Moş Nicolae preocupat de sănătatea copiilor,poţi porni în căutarea cadourilor perfecte. Ţine cont că produsele ecologice,spre deosebire de produsele obişnuite de pe piaţă,nu conţin substanţe dăunătoare care să le poată afecta sistemul  nervoz,să le creeze alergii,astm,dermatite şi alte probleme de sănătate.

Ce poţi alege de la magazinul Napati?

-Jucaria Scraptapus din bumbac organic,la 69 Ron. Această jucărioară este haioasă,plină de culoare şi de energie. Iar cel mai important,este şi căptuşită cu bumbac organic certificate GOTS,iar vopselele folosite sunt 100% fără PVC.

4a96d4b7ae714f5bf481ab8ba4c7549c jpg jpeg

-Broscuţa doudou din bumbac 100% organic,certificată GOTS,la 47 RON. Broscuţa jucăuşă făcută şi umplută cu cu cel mai fin bumbac organic egiptean,de culoare verde salvie.

8d846ab79883122099aeeb232e491a76 jpg jpeg

-

Un adevărat răsfăţ pentru cei mici,acadelele vor deveni un deliciu pentru papilele lor gustative,prin  cocktailul de vitamine,energie şi culoare pe care-l conţin.

5945e33d0deef88bdc11c84a796b518b jpg jpeg