7 lucruri pe care nu trebuie să i le spui unei viitoare mirese

1 69209 original jpg jpeg

Vestea că o bună prietenă se mărită poate face chiar şi pe cele mai bineintenţionate persoane să pună întrebări delicate sau să ofere sfaturi nesaolicitate.

1. Felicitări pentru logodnă! Ai stabilit data?

Chiar dacă a spus „da”,asta nu înseamnă că,peste noapte,a şi stabilit toate detaliile legat de nuntă. În timp ce viitoarea mireasă se bucură de logodnă,apropiaţii o pot copleşi cu întrebări privind locaţia,dacă vor avea DJ sau formaţie,cât de mare va fi nunta şi alte astfel de detalii obositoare. Dacă vrei să nu greşeşti,mai bine vorbiţi strict despre cum a fost cererea în căsătorie. Va fi încântată să îţi povestească cu lux de amânunte minunatul moment.

2. Abia aştept să ne distrăm la nuntă!

Acest comentariu este potrivit dacă ai primit o invitaţie la eveniment,dar poate fi incomod în cazul în care nici măcar nu eşti pe lista de invitaţi a mirilor. Poate că prietena ta vrea o festivitate restrânsă,din cauza bugetului. Oricare ar fi motivul,cert este că o astfel de remarcă poate fi stânjenitoare uneori. Limitează-te la a o felicita pentru logodnă şi lasă lucrurile să decurgă natural.

3. După nuntă se vor schimba multe…

O femeia care tocmai a fost cerută în căsătorie nu vrea să audă că relaţia ei cu Făt Frumos se va transforma într-un dezastru,odată ajunsă la altar. Dacă nu ai niciun sfat constructiv de oferit,cel mai bine este să păstrezi opiniile personale pentru tine.

4. Eşti sigură că vrei să te măriţi?

Normal că este sigură că vrea să se mărite,altfel ar fi refuzat inelul. Sigur că din afară ţi se poate părea că se cunosc de prea puţin timp,că e prea tânără pentru a se căsători sau că el nu este alesul,iar faptul că îi deschizi ochii o va ajuta să evite o mare greşeală. Dar,dacă nu e vorba de un membru al familiei sau de cea mai bună prietenă,este pur şi simplu deplasat să faci astfel de remarci.

5. Să faceţi nunta şi la biserică!

Sunt persoane care pur şi simplu nu vor să audă de căsătoria la biserică. Poate fiindcă nu corespunde cu definiţia lor dată nunţii. Cu siguranţă,dacă vrea doar să meargă la starea civilă,viitoarea mireasă a auzit foarte multe sfaturi despre cât de important este să îşi lege destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

6. Cât costă meniul?

Odată ce te-a invitat la nuntă,viitoarea mireasă sigur s-ar simţi ofensată să o întrebi cât costă meniul. Ca să nu mai vorbim de faptul că sunt foarte mici şanse să şi primeşti răspuns. Acest lucru o poate face să creadă că de preţul mic sau mare al meniului depinde prezenţa ta la eveniment,şi nu de plăcerea de a-i fi alături.

7. Când faceţi copii?

Din moment ce abia îşi planifică nunta,este foarte probabil ca viitorii miri să se gândească la orice altceva,afară de copii. Apoi,orice cuplu vrea să se bucure de puţină linişte înainte de a se înhăma serios la viaţa de familie. Nu numai că este invazivă o întrebare despre viaţa sexuală a lor,dar ai putea atinge chiar un subiect sensibil în cazul în care cei doi au probleme de fertilitate. Mai bine discutaţi despre cum decurg pregătirile pentru nuntă,dacă le-au început deja.