8 idei pentru sărbători pasionale

1 71039 original jpg jpeg

Încearcă măcar ca în această perioadă să te relaxezi şi să petreci alături de partenerul tău nişte clipe fericite, compensând astfel restul anului. Profită de zilele libere şi redescoperă scânteia dintre voi!

Începe cu lucruri mărunte,menite să vă reapropie şi să vă bucuraţi unul de celălalt. Iată câteva idei.

Fă olistă

Ştiu că eşti expertă în listele gospodăreşti,însă nu la ele mă refer. Gândeşte-te la motivele pentru care l-ai ales pe el să-ţi fie aproape şi scrie-le pe o hârtie. Spune-i astfel de ce îl iubeşti,ce te bucură şi-ţi place la el şi cum îţi imaginezi viitorul cu el.

Chiar dacă nu eşti convinsă că va aprecia,noi ştim sigur că şi bărbaţii se emoţionează la astfel de gesturi. Şi dacă vrei să-l surprinzi şi mai mult,scrie toate aceste lucruri pe un post-it şi lipeşte-l undeva,astfel încât să-l găsească când este singur.

Găseşte timp să vă „drăgălăşiţi”

Nu prea ai mai avut timp în ultima vreme să te bucuri de compania lui? Iată o idee. Setează alarma ceasului cu 30 de minute mai devreme,pentru a putea rămâne împreună în pat. Şi astfel,cuibăreşte-te în braţele lui şi spune-i lucruri frumoase! Faptul că vă treziţi după un somn odihnitor şi vă începeţi astfel ziua,va conta mult,pentru relaţia voastră!

Petrece mai mult timp cu el

Seara,de exemplu,înainte să vă culcaţi,citiţi împreună un capitol dintr-o carte sau răsfoiţi o revistă. În tot acest timp,puteţi avea alături şi un bol cu struguri sau cu fructe proaspete. Sau de ce nu,un pahar de vin.

Dacă sunteţi mai îndrăzneţi,citiţi şi literatură erotică. Puteţi face glume pe seama subiectului sau vă puteţi imagina ce aţi face voi în situaţiile menţionate în carte. Renunţaţi la emisiunile TV,care nu vă sunt de nici un folos!

Închiriază unfilm pentru adulţi

Dacă vrei să ieşi din rutina şi aşa plicticoasă,găseşte o alternativă. Mergeţi împreună la un centru de închirieri şi căutaţi ceva potrivit amândurora. Nu este nimic în neregulă cu asta. Nu doar bărbaţii pot urmări asfel de filme;le puteti viziona împreună şi sunt sigură că vor deveni un bun stimul şi pentru intimitatea voastră.

Poţi găsi şi filme terapeutice pe această temă,dacă le consideri potrivite.

Vino cu ceva nou

Fie că vorbim de un film erotic sau de un joc pentru doi,serile voastre trebuie să fie echilibrate şi diferite. Alege de prin magazinele de specialitate (fie din sex-shop-uri,fie din cele cu specific asiatic-Feng Shui) uleiuri de masaj sau esenţe sub formă de ulei parfumat. Dacă nu eşti sigură de ce i-ar plăcea,mergeţi împreună şi alegeţi un accesoriu erotic.

Şi nu uita nici de lenjeria sexy,pentru că este importantă. Oferă-i şi o altă variantă a ta,cu care nu este obişnuit!

Fii„agresivă”

Plictiseala în pat survine şi în momentul în care tu nu prea mai faci nimic,trebuie să recunoşti. Tocmai de aceea,impune-te! Bărbaţilor le plac femeile un pic autoritare,care spun exact ce aşteaptă de la partner.

Asta nu înseamnă să-l tratezi ca pe un căţeluş,însă îi poţi da comenzi sau îl poţi ghida. Tenta uşor agresivă îl va incita.

Foloseşte lumânări

Cumpără mai multe forme şi culori,însă ai grijă ca acestea să fie din ceară naturală. Cele parfumate au şi ele rolul lor,aşa că interesează-te în magazine şi vezi ce ţi se potriveşte. Anumite mirosuri te pot relaxa mai mult şi pot fi creşte şi libidoul.

Alege bunătăţi culinare pentru creşterea “apetitului”

Găteşte mai picant,din când în când,şi foloseşte pentru preparare usturoi,ceapă,praz,anason,ghimbir,ardei iute,piper negru şi hrean.

În rest,poţi introduce în dieta voastră peşte,icre negre,somon,sardine şi fructe de mare. Acestea  cresc libidoul,prin îmbunătăţirea sănătăţii sexuale,datorită concentraţiei ridicate de acizi graşi Omega.