Activităţi relaxante pentru zilele ploioase

1 68084 original jpg jpeg

Vremea este urătă, iar tu te-ai plictisit de stat în faţa televizorului sau de fugit de acasă la birou şi înapoi? Poate a venit momentul să rupi rutina şi să te gândeşti la ce activităţi distractive ai putea face în zilele ploioase.

Se ştie deja că,primăvara,vremea este imposibil de prezis,aşa că poate fi dificil să planifici activităţi outdoor. Deci,dacă eşti blocată în casă,fie cu prietenii,fie cu familia sau cu copiii,iată ce poţi face.

1. Scoate pachetul de cărţi de joc din sertar

Nu contează cât de multe jocuri pe calculator ai,jocurile de societate de modă veche sunt de multe ori cele mai bune. De ce să nu jucaţi un whist sau orice alt joc de cărţi,mai ales că asta îi va face pe toţi să se alăture?

2. Fă curăţenie în calculator

Probabil că ţi-e şi ţie groază să cauţi o anumită poză sau un poriect în calculator,ca să nu mai vorbim de faptul că ai strâns o grămadă de documente inutile,care ocupă spaţiul inutil şi îţi îngreunează munca. Aşează pozele şi fişierele de lucru în ordine,în foldere clar denumite şi şterge toate acele imagini mişcate,arse,neclare sau dubluri şi toate fişele greşite sau care acum nu îţi mai sunt de niciun folos şi nici nu îţi vor mai fi pe viitor.

3. Pregăteşte un tort

Toată lumea iubeşte prăjiturile,iar dacă laşi şi copiii să te ajute să faceţi unul dintre torturile lor preferate,ar trebui să fie o activitate foarte distractivă pentru toată lumea. Nu numai că vei putea preda arta de a prepara prăjituri,dar micuţii vor învăţa şi cum să urmeze instrucţiunile folosind reţeta şi respectând gramajele.

4. Vizitează un muzeu sau o galerie

Ştiu,îţi imaginai că activităţile propuse vor presupune ca tu să nu ieşi afară,în frig. Dar imaginează-ţi cât de plăcut va fi să îţi aduni prietenii şi să mergeţi la un muzeu,la o expoziţie pe care vă doreaţi de mult să o vedeţi. În plus,muzeul sau galeriile de artă pot fi şi din alt oraş,iar cu ocazia asta bifaţi şi o drumeţie.

5. Megi la înot

Trebuie să ieşi neapărat din casă ca să rezolvi nişte treburi urgente? Dacă tot te-ai udat,de ce nu ai face acest lucru într-un mod şi mai distractiv,decât mersul pe jos prin ploaie? Aşa că,după ce ai terminat de făcut ceea ce era urgent,merg la piscina locală sau centrul de petrecere a timpului liber. Ia cu tine şi nişte prietene pentru ca distracţia să fie dublă.