Află dacă te potriveşti cu partenerul de viaţă!

1 65844 original jpg jpeg

Fiecărei femei i-ar plăcea să ştie încă de la începutul unei relaţii, dacă partenerul actual de viaţă este cel cu care ar putea rămâne împreună până când “moartea îi va despărţi”. Însă, din păcate, nimeni nu poate şti cu certitudine ce se va întâmpla într-o relaţie peste unul, doi sau trei ani.

Există numeroşi factori care pot duce la destabilizarea relaţiei. Dar,atunci când într-o relaţie există încredere,iubire şi respec reciproc,lucrurile se pot rezolva cu uşurinţă. Nimeni nu este perfect,însă există câteva semne după care te poţi ghida,atunci când vine vorba de consolidarea unei relaţii.

Aveţi aceleaşi convingeri,idealuri?

Într-o relaţie este extrem de important să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău de viaţă. Altfel,şansele ca voi doi să vă înţelegeţi sunt destul de mici.

Cum face faţă discuţiilor contradictorii?

Pot apărea cu uşurinţă mici certuri şi discuţii contradictorii,însă crucial este felul în care reuşiti să treceţi peste ele. Dacă tratează problemelr cu calm şi încearcă să găsească o soluţie împreună cu tine,relaţia voastră poate fi de durată.

Cum te tratează în faţa altor persoane?

Un alt aspect important este felul în care partenerul tău de viaţă te tratează în faţa prietenilor lui şi a familiei. O uşoară atenţie asupra acestui aspect te va ajuta să înţelegi dacă e bine sau nu să mergi mai departe.

Este responsabil?

Dacă ştie să îşi gestioneze banii,în special atunci când apar anumite probleme de ordin financiar,se oferă să te ajute la treburile casnice sau în alte situaţii în care ai nevoie de ajutorul unei personae,înseamnă că te poţi baza pe el. În fond,într-o relaţie sprijinul reciproc este extrem de important.