Ajutor pentru copiii defavorizaţi

1 60512 original jpg jpeg

În România, aproape un sfert dintre copii trăiesc în condiţii aproape la limita sărăciei. Acum, însă, ai ocazia să schimbi acest lucru şi să le aduci o rază de speranţă.

Preocupată permanent de dezvoltarea sănătoasă a copiilor,compania Johnson &Johnson susţine Crucea Roşie Română în proiectul „Mese calde pentru copii defavorizaţi”,oferind mii de mese calde copiilor care  într-adevăr au nevoie. Prin această acţiune,peste 60 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani,proveniţi din familii defavorizate din Alexandria,vor beneficia de mese calde în perioada 20 octombrie-19 decembrie 2014.

Citeşte şi:

Cum dezvolţi imaginaţia copiilor

Adevărat şi fals despre alimentaţia copiilor

Judeţul Teleorman face parte din regiunea sudică,una dintre cele mai sărace zone din România.Scopul acestui proiect este de a veni în sprijinul unor copii proveniţi din familii nevoiaşe din Alexandria,care nu îşi pot asigura necesarul de hrană zilnică,oferind astfel o masă caldă,timp de 5 zile pe săptămână,pe o perioada de 2 luni.

Crucea Roşie Română şi susţinătorul acestui proiect,Johnson’s baby,te invită să te alături iniţiativei,oferind o donaţie de 2 eurola numărul de SMS 8863(valabil în orice reţea). Oricine doreşte să ajute copiii defavorizaţi se poate implica în cadrul campaniei „Mese calde pentru copii defavorizaţi” printr-o simplă donaţie la numărul de SMS mai sus menţionat.

 „<Mese calde pentru copii defavorizaţi>este promisiunea Johnson’s baby pentru 2014. Ne dorim ca,prin intermediul acestei campanii,să aducem un sprijin fundamental la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a copiilor din familii defavorizate. Ȋn acelaşi timp,vrem să oferim publicului un cadru inspiraţional care să îi ofere posibilitatea implicării active prin strângerea de fonduri şi,astfel,să contribuim la ajutorarea a cât mai multor copii defavorizaţi din România”,a declarat Bogdan Berdea,manager-Johnson &Johnson Consumer România.

„Societatea Naţională de Cruce Roşie din România vine,încă o dată,în sprijinul familiilor defavorizate şi salută iniţiativa Johnson &Johnson. Suntem încrezători că românii vor da dovadă de solidaritate faţă de semenii lor aflaţi în dificultate şi le mulţumim anticipat tuturor celor care vor susţine acest proiect,prin oferirea de donaţii”,a declarat Mihaela Geoană,Preşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.