Aşa îţi organizezi nunta fără stres!

1 50677 original jpg jpeg

Înainte de nuntă, în timpul pregătirilor, tensiunea creşte tot mai mult. N-ai fi crezut că te vor afecta atâtea. Este de ajuns să nu meargă un singur lucru aşa cum îţi doreai şi parcă toată lumea ta se năruie. De aceea, îţi propun câteva trucuri cu ajutorul cărora să scapi de stres.

În timpul pregătirilor de nuntă,pari mai degrabă asociata logodnicului tău. Apar tot felul de temeri atât din partea lui,cât şi din a ta. Totul trebuie să meargă perfect şi asta presupune să pregătiţi cu atenţie fiecare detaliu.

O pauză este binevenită

Măcar pentru o seară,lăsaţi deoparte frenezia pregătirilor şi regăsiţi-vă la o cină romantică sau la o plimbare. Ar fi excelent dacă nu aţi vorbi deloc despre căsătorie. Odată deschis subiectul,nu veţi putea să vă mai luaţi gândul de la amănuntele pe care le aveţi în pregătire.

Adio,griji!

Orice ar fi,nu ţineţi pentru voi grijile pe care le aveţi. Te vei simţi mai bine dacă le împărtăşeşti cuiva drag. Te va ajuta să vezi lucrurile altfel şi poate chiar îţi va propune soluţii pentru problemele care se ivesc. În plus,încearcă să nu disperi. Dacă ai temeri,în loc să te stresezi,telefonează sau mergi să discuţi personal cu toate acele persoane care te susţin la organizarea nunţii.

Adu-ţi aminte ce vă leagă

Cei mai mulţi logodnici se iau cu pregătirile,care adesea îi fac să se certe,şi uită de iubirea care i-a convins să-şi unească destinele. Ceea ce puteţi face este să vă întâlniţi cu prieteni care sunt căsătoriţi sau care abia au început o relaţie. Asta vă va permite să reveniţi la esenţial şi să reflectaţi la ceea ce vă leagă pe voi doi,departe de lucrurile materiale şi de tot ce trebuie să faceţi pentru a avea nunta mult dorită.

Mergeţi în luna de miere înainte

Nu este deloc o idee rea să vă destindeţi în luna de miere înainte de nuntă. Vă veţi putea bucura unul de altul pentru puţin timp,pentru ca apoi să reveniţi la nebunia pregătirilor de nuntă. Dacă ideea nu vă surâde,pentru că nu vreţi să renunţaţi la o binemeritată lună de miere după ziua nunţii,chiar şi un weekend este de ajuns ca să vă relaxaţi,să vă încărcaţi bateriile şi să mai uitaţi de griji.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg