Aşa poţi să faci sex fără să trezeşti copiii

cuplu femeie barbat dragoste acasa 4 22 2009 1 17 05 pm jpeg

Dacă şi tu şi partenerul sunteţi gălăgioşi în timpul partidelor de sex, iar dacă asta riscă să se audă până în camera copiilor şi să-i trezească, e timpul să luaţi măsuri. Fără să fie nevoie să vă iubiţi „pe muţeşte”!

Construieşte un cuib din perne

Pune mai multe perne pe pat şi acoperă-le cu o pătură groasă. Sunetele cu frecvenţă ridicată sunt astfel amortizate. La fel,poţi să în jurul patului şi alte obiecte moi,care absorb sunetele:o canapea,fotolii cu perne. Cu toate acestea,încearcă să menţii nivelul sonor la valori cât mai mici – fiindcă nici măcar pernele nu fac minuni.

Fă-o sub duş

O partidă în doisub jetul de apă călduţă-iată o metodă de a masca frecvenţele ridicate. Asta,pentru că sunetele produse de puzderia de picături au darul de a „ciopârţi” zgomotele pe care le emiţi. Nu uita însă că camera de baie,acoperită cu faianţă,poate să funcţioneze ca un puternic amplificator.

Pune muzică

Pune muzică atât în dormitorul vostru,cât şi în camera copiilor. Evident,cea de la copii trebuie să fie blândă şi în surdină:cântece de leagăn sau sunete ambientale (zgomomul valurilor,foşnet de frunze şamd).

Ia-ţi un pat mai bun sau o saltea cu memorie

Un pat care scârţâie descurajează din start orice acţiune „fierbinte”. Investeşte într-un pat solid,cu cadrul ridicat de la sol,astfel încât vibraţiile să nu se transmită prin podea. E bine ca patul să stea pe un covor moale,care ajută la amortizarea vibraţiilor. Completează totul cu o saltea nouă,cu memorie,care absoarbe sunetele.