Atenţie! Laptele de mamă vândut pe internet vă poate ucide copiii!

1 67494 original jpg jpeg

Foarte multe românce au ajuns să-şi vândă laptele matern pe internet. Sunt, probabil, mânate de sărăcie, pentru că gestul lor nu este unul umanitar, ci contracost.

Da,incontestabil,laptele de mamă este o binefacere pentru sănătatea şi dezvoltarea nou-născutului,însă medicii susţin că mamele care îşi procură din surse necunoscute acest aliment îi pot nu doar îmbolnăvi,ci chiar ucide pe bebeluşi!

Pe vremuri existau doici,dar ştiinţa a evoluat şi timpul lor a trecut. Însă o mulţime de mame care nu-şi pot alăpta bebeluşii optează,în locul laptelui praf,pentru achiziţionarea acestui valoros aliment de pe internet,de la o mamă donatoare.

Infecţiile donatoarei,transmise copilului

"Sănătatea unui copil hrănit cu lapte matern procurat de pe internet, din surse neverificate, de la mame ale căror stare de sănătate şi analize medicale nu le cunoaştem, este pusă în pericol. Laptele de mamă vândut pe internet vă poate ucide copiii. Boli cu potenţial letal, precum HIV, hepatita C sau TBC, pot fi transmise în acest mod. Laptele praf este igienic şi respectă nişte formule care îl fac aproape sau chiar identic cu cel de mamă, este îmbogăţit cu fier, vitamine, calciu etc., pe câtă vreme cel procurat de la o donatoare nu se ştie ce boli poate transmite copilului. În plus, donatoarea se poate droga, poate fi fumătoare sau poate consuma alcool. De asemenea, nu vă sunt cunoscute condiţiile de igienă în care a fost recoltat şi nici condiţiile termice în care a fost păstrat până când l-aţi cumpărat de la ea",explică dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS.

Citeşte continuarea articolului AICI