Bebeluşul se lasă aşteptat? Te ajută reflexoterapia

simeon stalpnicul png

Încerci de câţiva ani să concepi un copil, dar lună de lună primeşti veşti negative? Poţi rămâne însărcinată dacă apelezi la şedinţele de reflexoterapie, stabilite de un medic specialist. Acestea şi-au dovedit eficienţa în numeroase boli, inclusiv în probleme de fertilitate.

Ştiai că nu doar tu suferi din cauză că bebeluşul se lasă aşteptat? Statistic,1 din 6 cupluri de la noi se confruntă cu probleme de fertilitate? În unele cazuri,reflexoterapia poate fi de folos când vine vorba despre conceperea unui copil. Adică poate remedia boli ovariene,endocrine,dar şi infecţii genitale care pot împiedica procesul de fecundare.

Cum să ţii la distanţă infecţiile vaginale

Medicii spun că,în ultima perioadă au crescut cazurile de endometrioză,una dintre principalele afecţiuni care produce infertilitate. Aceasta apare în urma imunităţii scăzute,la care se adaugă apariţia ţesutului endometrial în afara uterului prin exces de estrogeni.

2-3 şedinţe pe săptămână fac minuni

Dacă sunt masate punctele reflexogene care pot corecta dezechilibrele hormonale,endocrine sau altele,responsabile pentru infertilitate,cresc şansele de a rămâne gravidă.

În timpul unei şedinţe de reflexoterapie se masează centrii nervoşi de la mâini şi picioare,pentru a stimula funcţiile organelor şi glandelor afectate.

Dacă ne referim strict la problemele de fertilitate,masajul se face în zonele reflexe care ţin de ovare,tiroidă,hipofiză,uter şi limfă. De obicei,medicul reflexoterapeutrecomandă 2-3 şedinţe,pentru rezultate eficiente. În funcţie de cum răspunde corpul la tratament,poate fi suplimentat sau redus numărul acestora.

Reduce şi stresul

Deja se ştie că stresul este vinovat pentru o mulţime de boli,prin care şi întârzierea apariţiei unei sarcini dorite. Reflexoterapia induce o stare de bine şi de relaxare,iar prin detensionare,organismul se poate echilibra hormonal.

Scapă de stresul de la serviciu prin tehici simple