Cadouri de consolare pentru copiii care vor un câine

1 78805 original jpg jpeg

Majoritatea copiilor în această perioadă se gândesc foarte serios ce să le aducă Moş Crăciun. Unii dintre ei au început deja să-i scrie Moşului, alţii probabil au lăsat lista deschisă, în caz că pe lista lor de dorinţe mai apare ceva. Ştim însă că majoritatea copiilor şi-ar dori să primească un animal de companie, preferabil un câine. Şi, de cele mai multe ori, din diverse motive, nu primesc unul. Dacă eşti unul dintre părinţii puşi în situaţia de a-i refuza copilului tău un animal de companie, iată ce cadouri ar putea să îl mulţumească la fel de mult până când va veni momentul să-i iei un căţel:

Un căţel-robot

Copilul tău nu e la vârsta la care să poată avea grijă de un câine, iar tu nu ai timpul necesar. Ei bine, un căţel-robot e cea mai bună soluţie. Jucăria imită lătratul câinelui, e interactivă, astfel că cel mic va fi fericit pentru o perioadă.

Accesorii de inspiraţie canină

Un rucsac în formă de câine, un penar, jucării în miniatură, piaţa de jucării e foarte ofertantă când vine vorba de astfel de accesorii. Copilul tău va fi mulţumit cu un obiect care seamănă cu animalul preferat.

Un alt animal

Să ai grijă de un câine nu e tocmai uşor. Aşa că, înainte de a-i lua un câine, cumpără un animal mai uşor de întreţinut, care să îl responzabilieze pe cel mic. Îi poţi lua un hamster, un papagal, porcuşor de Guineea sau chiar un acvariu cu peşti.

Un căţel de pluş

Jucăriile de pluş din ziua de azi nu mai sunt doar simple jucării de pluş. Ele pot să vorbească, să meargă, totul se bazează pe o tehnologie foarte avansată. Aşa că, un căţel de pluş poate fi o alternativă pentru copilul tău.

Sursa foto: cypruscu.com