Cadouri personalizate pentru copii

1 56560 original jpg jpeg

Copii sunt cei mai nerăbdători când vine vorba de sărbătoarea Paştelui deoarece ştiu că iepuraşul va trece şi pe la ei. Poţi opta pentru cadouri clasice achiziţionate din magazine sau îi poţi surprinde pe cei dragi cu un cadou unicat, creat special pentru ei.

Jucării din pluş

Ce cadou de Paşte poate fi mai reprezentativ pentru cei mici decât un simpatic iepuraş din pluş. Nu este cazul să te apuci acum de croitorie şi să cauţi material pentru un urecheat personalizat. Îl poţi cumpăra din magazine,dar să-l personalizezi cu o dedicaţie frumoasă pe una din urechi. Cel mic va fi cu siguranţă impresionat. Alte opţiuni la care poţi apela sunt puişorii sau răţuştele de pluş.

Un coşuleţ personalizat

Dacă ai posibilitatea,poţi confecţiona un coşuleţ pe care copiii să-l poată lua cu ei atunci când ies în oraş. Multe fetiţe doresc o geantă aşa cum au mamele lor,iar un coşuleţ le poate îndeplini această fantezie. Scrie numele copilului pe el şi oferă-l cadou plin cu dulciurile sale preferate.

Hăinuţe create special pentru ei

Hainele vor fi mereu un cadou potrivit pentru cei mici deoarece aceştia sunt în creştere şi au în permanenţă nevoie de haine noi. Profită de sărbătoarea Paştelui şi imprimă pe hăinuţe motive specifice acestei sărbători precum urechile unui iepuraş sau un puişor abia ieşit din ou.

Nici bebeluşii nu trebuie uitaţi

Chiar dacă sunt prea mici pentru a-şi da seama de gestul făcut,asta nu înseamnă că nu le poţi dărui si lor ceva. O baveţică imprimată cu un iepuraş este haioasă şi utilă în acelaşi timp. Întrucât cei mici sunt atraşi de sunete,un iepuraş care cântă este un alt cadou foarte potrivit.