Când ştii că este momentul să te căsătoreşti?

1 73681 original jpg jpeg

Ca orice femeie, poate că încă de mică ţi-ai imaginat ziua nunţii în cele mai amănunţite detalii; cum o să arate rochia de mireasă, unde să se petreacă fericitul eveniment şi care va fi destinaţia unde vei merge în luna de miere.

Însă cum îţi vei da seama că eşti pregatită să te căsătoreşti?

1. Ai întâlnit bărbatul potrivit

Nu există bărbatul perfect,ci bărbatul potrivit pentru tine. Cum îl identifici? Este un om care împărtăşeşte aceleaşi valori ca şi tine,alături de care poţi clădi o familie. Îţi inspiră sentimentul de siguranţă,este alături de tine în orice împrejurare,inclusiv în momentele mai puţin bune,şi îţi dă încredere. Ţine cont de părerea ta şi ar face orice să te vadă fericită.

2. Nu ţii cont de gura lumii

Oamenii au tendinţa să judece,să pună presiune asupra ta când vine vorba de măritiş,în special cei din familie. Când nu vrei să te căsătoreşti doar ca să scapi de gura lor,ci doar din proprie convingere,înseamnă că priveşti cu detaşare şi răbdare lucrurile,semn că atunci când vei face pasul,vei fi cu adevărat pregătită.

3.Visezi la o familie

Deja îţi surâde ideea de a avea copii şi de a locui cu partenerul tău sub acelaşi acoperiş. Eşti gata să renunţi la celibat şi îţi doreşti mai mult ca oricând să îţi petreci cele mai frumoase momente alături de persoana pe care o iubeşti.

4. Ai un sentiment de linişte

Când te gândeşti laziua nunţii,te cuprinde un sentiment de pace,ceea ce înseamnă că viaţa pe care o trăieşti în prezent este în deplină armonie cu ceea ce simţi.