«Cât ar trebui să ne pese de părerea celor din jurul nostru?»

1 57139 original jpg jpeg

Nu-mi place să interacţionez cu oamenii din jur şi mă feresc să vorbesc prea mult cu ei. Mi-e teamă ca respectivul/a să nu-şi facă o părere proastă despre mine (majoritatea fac asta...). De aici întrebarea mea: cât ar trebui să-mi pese de părerea celor din jurul meu? C. P., Slatina

Cum te pot cunoaşte cu adevărat cei din jurul tău,dacă te fereşti de ei? Ei te vor cunoaşte după felul în care vorbeşti,dar şi după faptele tale.

Pesimismul de care dai dovadă nu te ajută cu nimic. Aşa că fii mai optimistă,iar deschiderea aceasta îi va încuraja pe ceilalţi să te privească altfel.

Nu judeca oamenii prematur şi nu fi prea aspră cu ei. Astfel,nici ei nu vor fi pretenţioşi cu tine. Te îndemn să crezi mai mult în tine!

c4b491c72c128e2a5197dcdf1134f482 jpg jpeg

Elena Căpruciu,Life &business coach

Îţi doreşti un sprijin? Ai aspiraţii şi obiective greu de îndeplinit? Vrei să-ţi descoperi potenţialul,atât în plan personal,cât şi în cel profesional?

Rubrica îţi stă la dispoziţie. Scrie-ne pe adresa redacţiei (Click! pentru femei),str. Fabrica de glucoză nr. 21,sector 1,Bucureşti sau trimite-ne un email pe pentrufemei@click.rocu întrebările tale.