Cât de pasional este el cu adevărat?

1 68533 original jpg jpeg

Poate că nu îndrăzneşte tot timpul să-ţi expună fanteziile lui în dormitor sau cât de mult tânjeşte după momentele voastre de intimitate, dar felul în care faceţi dragoste spune mai multe decât o mie de astfel de dezvăluiri.

Aşa cum modul în care dormiţi trădează anumite lucruri despre personalitatea bărbatului din viaţa ta,şi poziţiile sexuale îţi pot da indicii despre ce tip de partener ai. În fapt,acestea exprimă nivelul lui de implicare şi felul în care el abordează relaţia cu tine.

Cât de importantă e variaţia?

Când partenerul tău variază poziţiile în timp ce face dragoste cu tine,este posibil să fie un adept al egalitarismului,fără excese în favoarea unuia dintre parteneri. Dacă ţine cont de plăcerile tale şi nu o omite pe cea care te duce pe culmile plăcerii,atunci ai de a face cu un bărbat care ştie şi să ia,şi să ofere. Dacă face acest lucru tot timpul,doar de dragul variaţiei,este posibil să denote şi o uşoară instabilitate şi o luptă a lui cu rutina şi cu plictiseala. 

Sporturi... periculoase

Dacă partenerul tău are tendinţa să aleagă numai poziţii sexuale foarte solicitante,este foarte posibil să simtă nevoia să fie admirat şi să-ţi demonstreze cât de pasional este. Probabil că are un fizic de invidiat şi o serie de cuceriri la activ,dar poate să fie destul de nesigur pe emoţiile şi abilităţile sale intelectuale. Pentru că are acest sentiment de insecuritate,va compensa cu orice în dormitor pentru a te cuceri şi a te impresiona.

«Ce ne spunem când nu ne vorbim?»

b6d3a219d9d2f73b5b4d2d1cb3265744 jpg jpeg

Dacă după ce aţi terminat de făcut dragoste,el se întoarce pe spate şi rămâne tăcut,este posibil să ai de a face cu un tip destul de individualist.

Atunci când îţi roteşti corpul cu 90 de grade faţă de partener,practic dublezi spaţiul dintre tine şi el.

Dacă partenerul tău face asta des,înseamnă că simte nevoia de spaţiu,de distanţă,atât emoţională,cât şi fizică.

Dacă nu eşti în relaţie de mult timp,este posibil să aibă doar nevoie de timp să simtă nivelul de apropiere pe care îl doreşti.

În schimb,dacă după ce faceţi dragoste,mai stă cu tine,vă mai răsfăţaţi sau vă ţineţi în braţe,este semn că între voi există comunicare emoţională,relaxare şi acceptare reciprocă.

...este o persoană pe care te poţi baza şi care,începând de la limbajul trupului,îţi spune că îţi este devotat. Dacă exagerează şi este mult prea atent la tine,există posibilitatea ca partenerul tău să nu fie sigur pe el şi să aibă permanent nevoie de reconfirmare din partea ta,citindu-ţi mereu expresia feţei.

Dacă îţi lasă ţie «frâiele» sexuale...

...bărbatului tău s-ar putea să-i placă o viaţă lejeră,să fie uşor arogant şi leneş. Se pare că-i place să-i vină plăcerea pe tavă şi tu să duci greul. Aceste lucruri ne pot duce cu gândul la o personalitate mai puţin motivată şi ambiţioasă.

Dacă vă vrea îmbrăţişaţi...

...este nevoie de un bărbat încrezător în propriile calităţi,denotă o personalitate posesivă,dominantă,dar şi protectivă. Corpul lui îţi şopteşte că ai fost cucerită în totalitate,că eşti în întregime a lui.

Acest articol este realizat de psihoterapeutul  Alexandru Cojocaru. Dacă ai nevoie de o consultaţie sau de consiliere,trimite-i întrebarea ta pe e-mail la alexandru.cojocaru@mediclass.ro sau telefonează la 0724.539.589!